Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tocana secuiasca cu sos de smantana

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Tocana secuiasca cu sos de smantana
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tocana secuiasca cu sos de smantana

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Romanii sunt neobositii cautatori ai tocanitei perfecte, dar toate popoarele Europei iubesc tocanita. Aceasta reteta este gata in scurt timp, cu tot cu mamaliguta, mai ales cand prepari doar cateva portii. Gustul e de proaspat si traditional in acelasi timp. Secretul obtinerii unui gust apetisant sta in sotarea carnii de porc in unt cu ulei, peste care vom adauga si lapte. Gustul neasteptat de bun il da ceapa care este in mai mare cantitate decat in mod obisnuit.

Tocana secuiasca cu sos de smantana

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Party , Romaneasca
Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

Romanii sunt neobositii cautatori ai tocanitei perfecte, dar toate popoarele Europei iubesc tocanita. Aceasta reteta este gata in scurt timp, cu tot cu mamaliguta, mai ales cand prepari doar cateva portii. Gustul e de proaspat si traditional in acelasi timp. Secretul obtinerii unui gust apetisant sta in sotarea carnii de porc in unt cu ulei, peste care vom adauga si lapte. Gustul neasteptat de bun il da ceapa care este in mai mare cantitate decat in mod obisnuit.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg carne de porc
  • 2 buc ceapa
  • 50 gr unt
  • 3 linguri ulei
  • 100 ml lapte
  • 200 gr ciuperci galbiori
  • 2 buc ceapa verde
  • 150 gr smantana
  • 2 buc oua
  • 100 ml vin
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1carne de porc
    1 kg
  • 2ceapa
    2 buc
  • 3unt
    50 gr
  • 4ulei
    3 linguri
  • 5lapte
    100 ml
  • 6ciuperci galbiori
    200 gr
  • 7ceapa verde
    2 buc
  • 8smantana
    150 gr
  • 9oua
    2 buc
  • 10vin
    100 ml
  • 11patrunjel
    1 legatura
  • 12usturoi
    3 catei
  • 13sare
    dupa gust
  • 14piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 05:53
Arata foarte bine!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.