Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de rata cu piure de cartofi si varza rosie sautee cu crema de otet balsamic

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Meraki

120 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Piept de rata cu piure de cartofi si varza rosie sautee cu crema de otet balsamic
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de rata cu piure de cartofi si varza rosie sautee cu crema de otet balsamic

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Meraki

120 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

O reteta rapida (25-30 minute prepararea propriu-zisa), care necesita un minim de efort, insa un maxim de atentie. Se lucreaza cu temperaturi exacte si se respecta timpi, insa rezultatul este unul perfect, fie care vrei sa iti impresionezi prietenii sau sa organizezi o masa romantica, in doi.

Piept de rata cu piure de cartofi si varza rosie sautee cu crema de otet balsamic

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Meraki
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

O reteta rapida (25-30 minute prepararea propriu-zisa), care necesita un minim de efort, insa un maxim de atentie. Se lucreaza cu temperaturi exacte si se respecta timpi, insa rezultatul este unul perfect, fie care vrei sa iti impresionezi prietenii sau sa organizezi o masa romantica, in doi.

Ingrediente

Portii:
Rata
  • 500 gr piept de rata
  • dupa gust sare
  • 1piept de rata
    500 gr
  • 2sare
    dupa gust
Piure
  • 500 gr cartofi
  • 75 gr unt
  • dupa gust sare
  • 2 l apa
  • 1cartofi
    500 gr
  • 2unt
    75 gr
  • 3sare
    dupa gust
  • 4apa
    2 l
Sautee de varza rosie cu otet balsamic
  • 200 gr varza rosie
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 200 ml apa
  • 3 buc ceapa
  • 2 linguri ulei
  • dupa gust crema de otet balsamic
  • 1varza rosie
    200 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
  • 4apa
    200 ml
  • 5ceapa
    3 buc
  • 6ulei
    2 linguri
  • 7crema de otet balsamic
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tel 22,9 cm inox - OXO

Tel 22,9 cm inox - OXO

35 lei În stoc

35 leiÎn stoc
Spatula bambus, 30 cm - Zokura
16 leiÎn stoc
Decojitor zinc, 17 cm - Zokura
24 leiÎn stoc
Cutit Shotoh 9 cm 5000MCD - Miyabi
1590 leiÎn stoc
Mandolina 35,5 x 16,45 cm - OXO
198 leiÎn stoc
Mini mandolina "Komi" - de Buyer
225 leiÎn stoc
Tigaie fonta, 28cm, Rosu - LAVA
295 leiÎn stoc
Tigaie fonta cu maner din lemn, 24 cm - Staub
695 leiÎn stoc
Tigaie fonta, 28cm, Negru - LAVA
295 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.