Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Chiftele din curcan cu ciuperci Portobello si piure de cartofi cu pastarnac

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

768 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Chiftele din curcan cu ciuperci Portobello si piure de cartofi cu pastarnac
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Chiftele din curcan cu ciuperci Portobello si piure de cartofi cu pastarnac

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

768 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Usoara

Chiftele cu carne de curcan, ciuperci Portobello, ceapa, ardei kapia, usturoi si marar, servite alaturi de piure de cartofi cu pastarnac, asezonat cu unt si lapte. Un pranz satios si gustos.

Chiftele din curcan cu ciuperci Portobello si piure de cartofi cu pastarnac

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Party , Romaneasca
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Chiftele cu carne de curcan, ciuperci Portobello, ceapa, ardei kapia, usturoi si marar, servite alaturi de piure de cartofi cu pastarnac, asezonat cu unt si lapte. Un pranz satios si gustos.

Ingrediente

Portii:
chiftele
  • 2 catei usturoi
  • 1 legatura marar
  • 1 buc oua
  • dupa gust sare
  • 100 gr ciuperci Portobello
  • 1 buc ardei kapia
  • 1 buc ceapa rosie
  • 500 gr carne tocata de curcan
  • 1usturoi
    2 catei
  • 2marar
    1 legatura
  • 3oua
    1 buc
  • 4sare
    dupa gust
  • 5ciuperci Portobello
    100 gr
  • 6ardei kapia
    1 buc
  • 7ceapa rosie
    1 buc
  • 8carne tocata de curcan
    500 gr
piure
  • 700 gr cartofi
  • 300 gr pastarnac
  • 50 gr unt
  • 150 ml lapte
  • dupa gust sare
  • dupa gust nucsoara macinata
  • 1cartofi
    700 gr
  • 2pastarnac
    300 gr
  • 3unt
    50 gr
  • 4lapte
    150 ml
  • 5sare
    dupa gust
  • 6nucsoara macinata
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set oale inox, 10 piese - Zokura
690 leiÎn stoc
Ibric 450 ml, inox - Zokura
65 leiÎn stoc
Spatula, silicon, 28,5 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Presa multifunctionala, aluminiu  - Westmark
120 leiÎn stoc
Presa usturoi, inox - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc
Presa usturoi, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 10 - Westmark
365 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
390 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
790 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
350 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.