Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Spaghete carbonara

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
 chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Spaghete carbonara
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Spaghete carbonara

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

I will share something regarding myself: Ma enerveaza multe lucruri, dar cel mai tare ma scoate din minti cand merg intr-un restaurant si vad smantana in lista ingredientelor pentru pastele carbonara. Mi se pare ca este o jignire la adresa acestei retete incredibil de gustoasa. Ok, nu neg ca nu-s bune la gust cele cu smantana, dar de ce le numesc “Carbonara” daca nu sunt? :))) Reteta orignala se face cu o bucata de guanciale, pecorino si ou. Atat.

Spaghete carbonara

(*)(*)(*)(*)(*) ( 4 )

Pregatire

10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Hayateria
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

I will share something regarding myself: Ma enerveaza multe lucruri, dar cel mai tare ma scoate din minti cand merg intr-un restaurant si vad smantana in lista ingredientelor pentru pastele carbonara. Mi se pare ca este o jignire la adresa acestei retete incredibil de gustoasa. Ok, nu neg ca nu-s bune la gust cele cu smantana, dar de ce le numesc “Carbonara” daca nu sunt? :))) Reteta orignala se face cu o bucata de guanciale, pecorino si ou. Atat.

Ingrediente

Portii:
  • 180 gr paste spaghete
  • 100 ml guanciale
  • 70 gr parmezan
  • 2 buc oua
  • dupa gust piper
  • 1paste spaghete
    180 gr
  • 2guanciale
    100 ml
  • 3parmezan
    70 gr
  • 4oua
    2 buc
  • 5piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Lingura spaghetti, plastic - Kitchen Craft
36 leiÎn stoc
Lingura paste, inox, 32 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Suport pentru uscare paste, din lemn - Imperia
155 leiÎn stoc
Cos strecuratoare, 22 cm, inox
29 leiÎn stoc
Cos strecuratoare, 24 cm, inox
32 leiÎn stoc
Cos strecuratoare, 28 cm, inox
44 leiÎn stoc
Cos strecuratoare, 26 cm, inox
34 leiÎn stoc
Cos strecuratoare, 20 cm, inox
28 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/f4265cda-9983-45f4-9242-5fd63e937546.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro pinksimba
Bucatar amator gatesc.co
https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/c5988a5c-1dde-4eee-ad53-e246bd13944f.JPG
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Cooking Art
Legend Chef gatesc.co
https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/bdd2f353-493e-4f86-9c33-2a1ea1321def.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro learning to cook
Legend Chef gatesc.co
https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/445542d3-9b1a-499f-b021-bb186b220d15.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Georgiana
Bucatar amator gatesc.co

Recenzii (4)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
4 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (4)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
pinksimba
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 24, 06:48
O reteta perfecta pentru iubitorii de paste!  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Cooking Art
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 23, 09:28
Super bune!  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
learning to cook
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iun. 23, 09:18
Foarte bune.  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Georgiana
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 23, 08:58
Paste carbonara  |  Reteta gatita
Super delicioase!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.