Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Toba de porc, la sticla

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
 chef profile img

Emilia fotografiaza

847 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Toba de porc, la sticla
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Toba de porc, la sticla

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
chef profile img

Emilia fotografiaza

847 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Toba de porc este un preparat grozav care se gateste sau se cumpara intens in perioada rece, inainte de sarbatori. Desi matul de porc da un gust intens tobei, este mai dificil de folosit. Are un miros neplacut, este greu de indesat carnea in el si se mai poate si sparge la fiert si iti distruge toate munca. Daca va este teama sa gatiti toba in modul clasic, cu mat de porc, sticla este solutia salvatoare!

Toba de porc, la sticla

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Emilia fotografiaza
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Toba de porc este un preparat grozav care se gateste sau se cumpara intens in perioada rece, inainte de sarbatori. Desi matul de porc da un gust intens tobei, este mai dificil de folosit. Are un miros neplacut, este greu de indesat carnea in el si se mai poate si sparge la fiert si iti distruge toate munca. Daca va este teama sa gatiti toba in modul clasic, cu mat de porc, sticla este solutia salvatoare!

Ingrediente

Portii:
  • 5 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • 2 lingurite piper boabe
  • dupa gust piper macinat
  • 4 buc ienibahar boabe
  • 3 buc foi de dafin
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc urechi de porc
  • 2 buc limba de porc
  • 120 gr soric
  • 1 buc rasol de porc
  • 300 gr pulpa de porc
  • 1.5 l apa
  • 1usturoi
    5 catei
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper boabe
    2 lingurite
  • 4piper macinat
    dupa gust
  • 5ienibahar boabe
    4 buc
  • 6foi de dafin
    3 buc
  • 7ceapa
    1 buc
  • 8urechi de porc
    2 buc
  • 9limba de porc
    2 buc
  • 10soric
    120 gr
  • 11rasol de porc
    1 buc
  • 12pulpa de porc
    300 gr
  • 13apa
    1.5 l

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Oala sub presiune, aluminiu, 24cm/7L - AMT Gastroguss
1280 leiÎn stoc
Oala sub presiune, inox, 22cm/6L, "Quick" - Monix
440 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 6000MCT - Miyabi
1950 leiÎn stoc
Cutit japonez Sujihiki, 24 cm, 5000MCD 67 - Miyabi
2790 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki, 24 cm, 6000MCT - Miyabi
1780 leiÎn stoc
Sort de bucatarie, bumbac, "Myrna", Grey - Tiseco
65 leiÎn stoc
Sort de bucatarie, bumbac, "Myrna", Rust - Tiseco
65 leiÎn stoc
Presa usturoi, 26,6 cm, inox - OXO
98 leiÎn stoc
Presa usturoi, inox, 19 cm, Empire Red - KitchenAid
110 leiÎn stoc
Presa usturoi, zinc, 16 cm - Zokura
39 leiÎn stoc
Presa usturoi "Gentle", 19,7 cm - Westmark
69 leiÎn stoc
Presa usturoi, zinc, 16 cm - Zokura
39 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
0 recenzii
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.