Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

New York Rolls - Rulouri New York

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2177 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
New York Rolls - Rulouri New York
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

New York Rolls - Rulouri New York

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2177 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

40 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Rulouri spiralate din aluat fraged si crocant, umplute cu crema si glazurate cu ciocolata. Un desert delicios, intre croissant si bomboloni.

New York Rolls - Rulouri New York

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

40 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Rulouri spiralate din aluat fraged si crocant, umplute cu crema si glazurate cu ciocolata. Un desert delicios, intre croissant si bomboloni.

Ingrediente

Portii:
Rulouri
  • 550 gr aluat de croissant
  • 20 gr unt
  • 1aluat de croissant
    550 gr
  • 2unt
    20 gr
Crema
  • 2 buc galbenus de ou
  • 150 gr zahar
  • 60 gr amidon alimentar
  • 0.25 lingurita sare
  • 500 ml lapte
  • 1 lingurita pasta de vanilie
  • 40 gr pasta de fistic
  • 0.5 lingurita esenta de fistic
  • 100 gr branza Mascarpone
  • 1galbenus de ou
    2 buc
  • 2zahar
    150 gr
  • 3amidon alimentar
    60 gr
  • 4sare
    0.25 lingurita
  • 5lapte
    500 ml
  • 6pasta de vanilie
    1 lingurita
  • 7pasta de fistic
    40 gr
  • 8esenta de fistic
    0.5 lingurita
  • 9branza Mascarpone
    100 gr
Glazura
  • 100 gr ciocolata alba
  • 25 ml lapte
  • 1ciocolata alba
    100 gr
  • 2lapte
    25 ml
Decor
  • dupa gust fistic
  • 1fistic
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Punga pentru decorat 40 cm - Kitchen Craft
52 leiÎn stoc
Set 5 duze patiserie, inox - de Buyer
94 leiÎn stoc
Tava cuptor, otel, 39 x 27 cm - Kitchen Craft
125 leiÎn stoc
Tel pentru sos, inox - OXO
49 leiÎn stoc
Tel pentru oua, 26cm - Quttin
16 leiÎn stoc
Tel inox, 24cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
95 leiÎn stoc
Tel silicon - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Tel inox, 26 cm, Classic - KitchenAid
49 leiÎn stoc
Tel inox, 26 cm, Empire Red - KitchenAid
68 leiÎn stoc
Tel, inox, 18,3cm, "Good Grips" - OXO
39 leiÎn stoc
Set 2 mini-teluri, inox - Westmark
30 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.