Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Burger vegetarian, cu naut si fasole, la airfryer

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Oanah

177 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Burger vegetarian, cu naut si fasole, la airfryer
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Burger vegetarian, cu naut si fasole, la airfryer

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Oanah

177 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

O cina grozava, hranitoare, plina de nutrienti si nu mai spun cat de delicioasa!

Burger vegetarian, cu naut si fasole, la airfryer

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

O cina grozava, hranitoare, plina de nutrienti si nu mai spun cat de delicioasa!

Ingrediente

Portii:
burger
  • 200 gr naut
  • 300 gr fasole din conserva
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita sare
  • varf de cutit piper
  • varf de cutit turmeric
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita paprika afumata
  • 3 linguri faina de naut
  • 1 lingura drojdie inactiva
  • 1 lingura porumb din conserva
  • 1 lingurita faina de in
  • 50 ml apa
  • 1naut
    200 gr
  • 2fasole din conserva
    300 gr
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4morcovi
    1 buc
  • 5ulei
    2 linguri
  • 6usturoi
    2 catei
  • 7sare
    1 lingurita
  • 8piper
    varf de cutit
  • 9turmeric
    varf de cutit
  • 10usturoi granulat
    1 lingurita
  • 11oregano
    1 lingurita
  • 12boia
    1 lingurita
  • 13paprika afumata
    1 lingurita
  • 14faina de naut
    3 linguri
  • 15drojdie inactiva
    1 lingura
  • 16porumb din conserva
    1 lingura
  • 17faina de in
    1 lingurita
  • 18apa
    50 ml
sos
  • 3 linguri maioneza
  • 1 lingurita pasta de ardei
  • 1maioneza
    3 linguri
  • 2pasta de ardei
    1 lingurita
salata de varza
  • 250 gr varza
  • praf de sare
  • dupa gust zeama de lamaie
  • 2 lingurite maioneza
  • 1 lingura iaurt
  • 1varza
    250 gr
  • 2sare
    praf de
  • 3zeama de lamaie
    dupa gust
  • 4maioneza
    2 lingurite
  • 5iaurt
    1 lingura
ceapa murata
  • 2 buc ceapa
  • 1 lingurita sare
  • 200 ml otet
  • 1ceapa
    2 buc
  • 2sare
    1 lingurita
  • 3otet
    200 ml
extra
  • 6 buc chifle
  • 6 lingurite mustar
  • 6 frunze salata
  • 1chifle
    6 buc
  • 2mustar
    6 lingurite
  • 3salata
    6 frunze

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Presa burgeri, 11 cm - Kitchen Craft
68 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 5,2 L, 1800 W - Zokura
525 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 6,3L, 1350W - Zokura
475 leiÎn stoc
Decojitor legume, otel - Westmark
8 leiÎn stoc
Decojitor 2 in 1 - Kitchen Craft
46 leiÎn stoc
Decojitor inox, 15,2 cm - OXO
35 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.