Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Mille-feuille cu peste

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Lubita

303 retete postate

gatesc.co
Chef
Mille-feuille cu peste
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Mille-feuille cu peste

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Lubita

303 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Mille-feuille, insemnand o mie de foi, este un produs de patiserie tipic bucatariei franceze. Originea acestui desert nu este cunoscuta, iar dupa anul 1651, reteta a fost perfectionata de Marie-Antoine Careme, considerand-o ca fiind o reteta inca din antichitate In anii recenti, au fost create retete de mille-feuille sarate, cu diferite umpluturi de branzeturi sau legume, foile fiind aceleasi, dar s-au putut inlocui si foile cu diverse felii de legume sau chiar peste, aceasta delicioasa reteta fiind una dintre ele!

Mille-feuille cu peste

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Mille-feuille, insemnand o mie de foi, este un produs de patiserie tipic bucatariei franceze. Originea acestui desert nu este cunoscuta, iar dupa anul 1651, reteta a fost perfectionata de Marie-Antoine Careme, considerand-o ca fiind o reteta inca din antichitate In anii recenti, au fost create retete de mille-feuille sarate, cu diferite umpluturi de branzeturi sau legume, foile fiind aceleasi, dar s-au putut inlocui si foile cu diverse felii de legume sau chiar peste, aceasta delicioasa reteta fiind una dintre ele!

Ingrediente

Portii:
Foi
  • 4 buc file de peste alb
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1file de peste alb
    4 buc
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
Umplutura
  • 1 buc dovlecei
  • 200 gr rosii
  • 1 buc ardei gras
  • 1 buc ardei gras
  • 4 catei usturoi
  • 6 linguri ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • 2 crengute de salvie
  • 2 crengute de rozmarin
  • 1 buc lamai
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1dovlecei
    1 buc
  • 2rosii
    200 gr
  • 3ardei gras
    1 buc
  • 4ardei gras
    1 buc
  • 5usturoi
    4 catei
  • 6ulei de masline
    6 linguri
  • 7vin alb
    100 ml
  • 8salvie
    2 crengute de
  • 9rozmarin
    2 crengute de
  • 10lamai
    1 buc
  • 11sare
    dupa gust
  • 12piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Tania
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 20, 09:00
Mille-feuille cu peste
Un meniu delicios de nota 10. ! . Mulțumim..!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
marculescu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 20, 09:14
Minunat preparat !
1
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 20, 01:55
Peste si iar peste
Mille-feuille...il stiam doar dulce...o bunatate ! Si cand colo , pescarita mea de la Dunare , il face cu peste ! Vai soro, m-ai dat peste cap...
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.