Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Lasagna cu vinete

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Lasagna cu vinete
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Lasagna cu vinete

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Straturi gustoase de vinete coapte, sos de carne si sos Bechamel.

Lasagna cu vinete

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Straturi gustoase de vinete coapte, sos de carne si sos Bechamel.

Ingrediente

Portii:
Vinete
  • 1.5 kg vinete
  • 6 linguri ulei de masline
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1vinete
    1.5 kg
  • 2ulei de masline
    6 linguri
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper
    dupa gust
Sos de carne
  • 1 buc ceapa
  • 5 buc usturoi
  • 1.5 lingurite oregano uscat
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 frunza foi de dafin
  • 400 gr rosii din conserva
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 gr carne tocata amestec porc-vita
  • 1ceapa
    1 buc
  • 2usturoi
    5 buc
  • 3oregano uscat
    1.5 lingurite
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper
    dupa gust
  • 6foi de dafin
    1 frunza
  • 7rosii din conserva
    400 gr
  • 8pasta de rosii
    3 linguri
  • 9ulei de masline
    2 linguri
  • 10carne tocata amestec porc-vita
    500 gr
Sos Bechamel
  • 70 gr unt
  • 70 gr faina
  • 900 ml lapte
  • 100 gr branza Mozzarella
  • 50 gr branza Pecorino
  • 50 gr branza Parmigiano-Reggiano
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper alb
  • 1unt
    70 gr
  • 2faina
    70 gr
  • 3lapte
    900 ml
  • 4branza Mozzarella
    100 gr
  • 5branza Pecorino
    50 gr
  • 6branza Parmigiano-Reggiano
    50 gr
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper alb
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Tel inox, 32 cm - Westmark
40 leiÎn stoc
Tel 28 cm inox - OXO

Tel 28 cm inox - OXO

49 lei În stoc

49 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.