Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Spirale cu dovleac copt, portocale si mascarpone

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2160 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Spirale cu dovleac copt, portocale si mascarpone
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Spirale cu dovleac copt, portocale si mascarpone

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2160 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Spirale moi si pufoase cu crema aromata de dovleac si topping de mascarpone.

Spirale cu dovleac copt, portocale si mascarpone

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Spirale moi si pufoase cu crema aromata de dovleac si topping de mascarpone.

Ingrediente

Portii:
Crema de dovleac
  • 500 gr dovleac Butternut
  • 30 gr unt
  • 40 gr zahar
  • 0.5 lingurita scortisoara macinata
  • 0.25 lingurita nucsoara macinata
  • 0.5 lingura ghimbir macinat
  • 0.25 lingurita cuisoare macinate
  • 1 lingurita coaja de portocala
  • 0.5 lingurita extract de portocale
  • 1dovleac Butternut
    500 gr
  • 2unt
    30 gr
  • 3zahar
    40 gr
  • 4scortisoara macinata
    0.5 lingurita
  • 5nucsoara macinata
    0.25 lingurita
  • 6ghimbir macinat
    0.5 lingura
  • 7cuisoare macinate
    0.25 lingurita
  • 8coaja de portocala
    1 lingurita
  • 9extract de portocale
    0.5 lingurita
Aluat
  • 450 gr faina cu agent de crestere
  • 200 ml lapte
  • 100 gr unt
  • 2 buc galbenus de ou
  • 15 gr zahar
  • 1faina cu agent de crestere
    450 gr
  • 2lapte
    200 ml
  • 3unt
    100 gr
  • 4galbenus de ou
    2 buc
  • 5zahar
    15 gr
Topping
  • 150 ml suc de portocale
  • 80 gr zahar pudra
  • 150 gr branza Mascarpone
  • 1suc de portocale
    150 ml
  • 2zahar pudra
    80 gr
  • 3branza Mascarpone
    150 gr
Decor
  • dupa gust coaja de portocala
  • dupa gust seminte de dovleac crude
  • 1coaja de portocala
    dupa gust
  • 2seminte de dovleac crude
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Paleta tort, 25 cm, inox - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Platou tort, 31 cm - Westmark
34 leiÎn stoc
Blat servire tort, 30 cm - Kitchen Craft
28 leiÎn stoc
Tava de copt, otel, 39 x 28 cm - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 27,8cm/3,5L - Westmark
39 leiÎn stoc
Spatula, silicon, 28,5 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Forma de copt, otel, 30 cm - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Ibric 1 L, inox - Zokura
79 leiÎn stoc
Ibric 800 ml, inox - Zokura
78 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.