(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ 5 (1)
Pasta de gogosari este senzationala! Da culoare si un gust excelent mancarurilor. Poate fi folosita la ciorbe, tocane, ostropel, sarmale, ardei umpluti si cate si mai cate! Se prepara simplu si ai nevoie doar de gogosari. Poti folosi si o combinatie de gogosari cu ardei capia. De asemenea, poti elimina uleiul si zaharul din compozitie daca doresti. De asemenea, pentru mai multa savoare, poti adauga la fiert crengute de cimbru si busuioc, iar crengutele le elimini la final. Nici un ardei iute nu strica sa adaugi, daca iti place mancarea mai picanta. Din 15 gogosari mi-au iesit 5 borcane de 400 g cu pasta de gogosari suuuper rosie si delicioasa.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!