Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Lasagna bolognese

(*)(*)(*)(*)(*) (7)
 chef profile img

Nicole

44 retete postate

gatesc.co
Chef
Lasagna bolognese
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Lasagna bolognese

(*)(*)(*)(*)(*) (7)
chef profile img

Nicole

44 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

O delicatesa a bucatariei italiene. In mod traditional, sosul se face cu carne de vita sau amestec de vita si porc. Eu am folosit piept de pui si iese la fel de gustoasa. Lasagna bolognese este un fel de mancare nu foarte ieftin, care se prepara cu rabdare, dar care merita fiecare minut petrecut in bucatarie pentru a-l prepara.

Lasagna bolognese

(*)(*)(*)(*)(*) ( 7 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

O delicatesa a bucatariei italiene. In mod traditional, sosul se face cu carne de vita sau amestec de vita si porc. Eu am folosit piept de pui si iese la fel de gustoasa. Lasagna bolognese este un fel de mancare nu foarte ieftin, care se prepara cu rabdare, dar care merita fiecare minut petrecut in bucatarie pentru a-l prepara.

Ingrediente

Portii:
  • 600 gr piept de pui
  • 150 gr bacon
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc ceapa
  • 3 buc telina apio
  • 500 ml sos de rosii passata
  • 50 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • 500 ml apa
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 700 ml lapte
  • 70 gr unt
  • 70 gr faina
  • dupa gust nucsoara
  • 500 gr foi de lasagna
  • 500 gr branza Mozzarella
  • 250 gr parmezan
  • 1piept de pui
    600 gr
  • 2bacon
    150 gr
  • 3morcovi
    1 buc
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5telina apio
    3 buc
  • 6sos de rosii passata
    500 ml
  • 7ulei
    50 ml
  • 8vin alb
    100 ml
  • 9apa
    500 ml
  • 10sare
    dupa gust
  • 11piper
    dupa gust
  • 12lapte
    700 ml
  • 13unt
    70 gr
  • 14faina
    70 gr
  • 15nucsoara
    dupa gust
  • 16foi de lasagna
    500 gr
  • 17branza Mozzarella
    500 gr
  • 18parmezan
    250 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (7)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
7 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (7)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Food by Ramo
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mai 21, 12:51
Buna rau!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Pucca
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 10:50
wow
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Emilia fotografiaza
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 03:26
Buna idee
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
anisoara
Bucatar pasionat
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 19, 05:06
Delicioasa!!!
Mi-ai facut o pofta!!!poate iti place si tie reteta mea Supa crema cu perisoare de pui
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Ana44
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 19, 11:21
Minunata
Un preparat aromat si delicios
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
MBinder
Bucatar pasionat
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 19, 04:42
Reteta de pastrat pentru un weekend de rasfat!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 19, 04:14
Ce idee buna!
Imi place lasagna si nu am mai facut de ceva vreme. Arata foarte bine!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.