Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu sos de caise si vin, crema de mascarpone cu ciocolata alba si apa de flori de portocal

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu sos de caise si vin, crema de mascarpone cu ciocolata alba si apa de flori de portocal
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu sos de caise si vin, crema de mascarpone cu ciocolata alba si apa de flori de portocal

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Trei foi de blat pufos umplute cu sos din gem de caise aromat cu vin, crema de mascarpone, ciocolata alba si apa de flori de portocal. Pentru un plus de aroma si textura, peste crema am presarat biscuiti amaretti maruntiti. Pentru un plus de culoare, am decorat cu fistic maruntit.

Tort cu sos de caise si vin, crema de mascarpone cu ciocolata alba si apa de flori de portocal

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Trei foi de blat pufos umplute cu sos din gem de caise aromat cu vin, crema de mascarpone, ciocolata alba si apa de flori de portocal. Pentru un plus de aroma si textura, peste crema am presarat biscuiti amaretti maruntiti. Pentru un plus de culoare, am decorat cu fistic maruntit.

Ingrediente

Portii:
Blat
  • 260 gr oua
  • 110 gr zahar
  • 110 gr faina cu agent de crestere
  • 1oua
    260 gr
  • 2zahar
    110 gr
  • 3faina cu agent de crestere
    110 gr
Sos de caise si vin
  • 250 gr gem de caise
  • 80 ml vin dulce
  • 1gem de caise
    250 gr
  • 2vin dulce
    80 ml
Crema de mascarpone
  • 80 gr ciocolata alba
  • 250 ml frisca lichida
  • 250 gr branza Mascarpone
  • 40 gr zahar pudra
  • 1 lingura apa de flori de portocal
  • 1ciocolata alba
    80 gr
  • 2frisca lichida
    250 ml
  • 3branza Mascarpone
    250 gr
  • 4zahar pudra
    40 gr
  • 5apa de flori de portocal
    1 lingura
Asamblare
  • 60 gr biscuiti
  • 1biscuiti
    60 gr
Decor
  • dupa gust fistic
  • 1fistic
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 21, 11:28
Delicios!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 21, 11:29
Ce bine arata!
Arata minunat, iar gustul cred ca este pe masura, ma incanta foarte mult combinatia de caise si ciocolata alba, si ador cremele pe baza de mascarpone!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.