I am not a chocolate person, I said it! Stiu ca majoritatea oamenilor adora ciocolata, insa eu pur si simplu nu ma omor cu ea. Am facut pentru prima oara un brownie si da, mi-a placut, insa recunosc ca am simtit ca i-a lipsit ceva. Data viitoare cu siguranta voi adauga fructe, gem de fructe sau chiar unt de ceva nuci. Este o reteta fara gluten si lactate, asa cum ne-am obisnuit. Nu ma asteptam totusi sa iasa asa pufoasa, insa cu toate acestea este o compozitie foarte densa si cu mult gust de ciocolata! Cam multa ciocolata pentru mine, ce-i drept. Note: Eu folosesc ulei de cocos dezodorizat pentru ca nu ma omor cu gustul cocosului, daca nici voi nu vreti sa simtiti gust de cocos in prajitura, va recomand cu drag uleiul de cocos dezodorizat.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!