Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paste cu creveti, somon si spanac

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Paste cu creveti, somon si spanac
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paste cu creveti, somon si spanac

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

O reteta pregatita intr-o zi cand muream de foame. Atat am avut de zis.

Paste cu creveti, somon si spanac

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

O reteta pregatita intr-o zi cand muream de foame. Atat am avut de zis.

Ingrediente

Portii:
  • 160 gr crocant de migdale
  • 1 buc file de peste somon
  • 12 buc creveti
  • 100 gr spanac
  • 3 catei usturoi
  • 200 ml smantana vegetala
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust ulei de masline
  • 1crocant de migdale
    160 gr
  • 2file de peste somon
    1 buc
  • 3creveti
    12 buc
  • 4spanac
    100 gr
  • 5usturoi
    3 catei
  • 6smantana vegetala
    200 ml
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper
    dupa gust
  • 9ulei de masline
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.