Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ou posat perfect

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Ou posat perfect
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ou posat perfect

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

10 minute

Preparare

4 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Nu stiu de ce, dar acum doi ani de zile aveam retineri in a incerca sa fac un ou posat. Mi se parea foarte complicat, pana sa exersez la un workshop la care am participat. Acum il fac tot timpul, ca si cum l-as fi facut o viata intreaga. Ce am invatat la workshop: 1.Oul trebuie sa fie proaspat. Cum il testezi? Ia un pahar cu apa si pune oul. Daca sta la fund e proaspat, daca sta vertical are 2-3 saptamani, daca pluteste e foarte vechi si nu ne ajuta. 2. Adauga putin otet in apa. Otetul are rolul de a impiedica albusul sa se separe de galbenus. 3. Mentine temperatura apei intre 82 si 88°C.

Ou posat perfect

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

4 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Hayateria
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Nu stiu de ce, dar acum doi ani de zile aveam retineri in a incerca sa fac un ou posat. Mi se parea foarte complicat, pana sa exersez la un workshop la care am participat. Acum il fac tot timpul, ca si cum l-as fi facut o viata intreaga. Ce am invatat la workshop: 1.Oul trebuie sa fie proaspat. Cum il testezi? Ia un pahar cu apa si pune oul. Daca sta la fund e proaspat, daca sta vertical are 2-3 saptamani, daca pluteste e foarte vechi si nu ne ajuta. 2. Adauga putin otet in apa. Otetul are rolul de a impiedica albusul sa se separe de galbenus. 3. Mentine temperatura apei intre 82 si 88°C.

Ingrediente

Portii:
  • 1 buc oua
  • dupa gust apa
  • 2 linguri otet
  • praf de sare
  • 1oua
    1 buc
  • 2apa
    dupa gust
  • 3otet
    2 linguri
  • 4sare
    praf de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.