Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Porc la grill cu mazare si oua ochiuri romanesti

(3)
chef profile img

Ancutsa

590 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Porc la grill cu mazare si oua ochiuri romanesti
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Porc la grill cu mazare si oua ochiuri romanesti

(3)
chef profile img

Ancutsa

590 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Timp pregatire

10 minute

Timp preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazare (preferata mea), cosulete cu oua ochiuri romanesti si ardei copti. Cosuletul este din napolitana si e decorativ doar, intrucat se inmoaie de la ou, dar mie mi s-a parut simpatic. Pentru a fi mai dietetic, ouale le-am posat, mazarea am fiert-o, iar carnea am ales-o mai slaba si am gatit-o la grill, fara alte grasimi. Am redus pe cat posibil grasimile din intregul meniu.

Porc la grill cu mazare si oua ochiuri romanesti

( 3 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

10 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazare (preferata mea), cosulete cu oua ochiuri romanesti si ardei copti. Cosuletul este din napolitana si e decorativ doar, intrucat se inmoaie de la ou, dar mie mi s-a parut simpatic. Pentru a fi mai dietetic, ouale le-am posat, mazarea am fiert-o, iar carnea am ales-o mai slaba si am gatit-o la grill, fara alte grasimi. Am redus pe cat posibil grasimile din intregul meniu.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr carne de porc
  • dupa gust sare
  • 300 gr mazare
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita condiment Vegeta
  • 4 buc oua
  • 50 gr unt
  • 1 lingura otet
  • 400 ml apa
  • 1carne de porc
    800 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3mazare
    300 gr
  • 4ulei de floarea soarelui
    1 lingura
  • 5condiment Vegeta
    1 lingurita
  • 6oua
    4 buc
  • 7unt
    50 gr
  • 8otet
    1 lingura
  • 9apa
    400 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

produse recomandate

Spatula lemn de fag, 30 cm - Kesper
9 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 14 cm/1 l - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Cutitul bucatarului 15 cm - Vitesse
39 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
130 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, inox - Westmark
175 leiÎn stoc

Recenzii (3)

5.00
3 recenzii
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
Toate
Utile
Ultimele
Pozitive
Negative
Cristinutsa
Cristinutsa
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

Minunat!

0
0 comentarii
Eufrosina
Eufrosina
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

Ce platou imbietor!

0
0 comentarii
Vali
Vali
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum 2 ani

Ce meniu apetisant!

0
0 comentarii