Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui Sichuan

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2192 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui Sichuan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui Sichuan

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2192 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Un preparat plin de aroma ce combina bucati fragede de carne de pui si legume cu condimente si ingrediente specifice bucatariei asiatice.

Pui Sichuan

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Un preparat plin de aroma ce combina bucati fragede de carne de pui si legume cu condimente si ingrediente specifice bucatariei asiatice.

Ingrediente

Portii:
Carne si Legume stir Fry
  • 400 gr pulpe de pui superioare
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 2 lingurite zahar
  • 0.25 lingurita condiment 5 spice
  • 15 gr amidon alimentar
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc ardei gras rosu
  • 1 buc ardei iute
  • 3 catei usturoi
  • 3 buc ardei iute uscat
  • 1 lingurita piper Sichuan
  • 1.5 linguri ulei
  • 80 gr caju
  • 1pulpe de pui superioare
    400 gr
  • 2sos de soia
    3 linguri
  • 3ulei de susan
    1 lingurita
  • 4zahar
    2 lingurite
  • 5condiment 5 spice
    0.25 lingurita
  • 6amidon alimentar
    15 gr
  • 7ceapa
    1 buc
  • 8ardei gras rosu
    1 buc
  • 9ardei iute
    1 buc
  • 10usturoi
    3 catei
  • 11ardei iute uscat
    3 buc
  • 12piper Sichuan
    1 lingurita
  • 13ulei
    1.5 linguri
  • 14caju
    80 gr
Sos
  • 2 linguri sos Hoisin
  • 2 lingurite pasta de ardei iute
  • 30 ml sos de soia
  • 35 ml otet de orez
  • 1sos Hoisin
    2 linguri
  • 2pasta de ardei iute
    2 lingurite
  • 3sos de soia
    30 ml
  • 4otet de orez
    35 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie wok, inox, 7-Ply, 26cm/3L - Demeyere
890 leiÎn stoc
Mojar cu pistil, 12 cm, granit - Kitchen Craft
148 leiÎn stoc
Mojar cu pistil din granit, 13 cm - Westmark
140 leiÎn stoc
Dozator sos 350 ml, plastic - OXO
23 leiÎn stoc
Dozator sos 180 ml plastic - OXO
20 leiÎn stoc
Bol pentru sos, melamina, 8cm, Negru - LAVA
28 leiÎn stoc
Bol pentru sos, melamina, 8cm, Alb - LAVA
28 leiÎn stoc
Cutit Nakiri 17 cm 5000FCD - Miyabi
1390 leiÎn stoc
Cutit Nakiri, 17cm, "Now S" - Zwilling
195 leiÎn stoc
Cutit japonez Santoku 18 cm 4000FC - Miyabi
940 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 20 cm 4000FC  - Miyabi
940 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.