Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Papanasi fara ou, cu indulcitor

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Oanah

174 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Papanasi fara ou, cu indulcitor
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Papanasi fara ou, cu indulcitor

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Oanah

174 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Am pregatit o reteta de papanasi, fara ou (pentru cei care au alergie la ou, este reteta excelenta), inlocuindu-l cu faina de in si am incercat sa o fac mai putin calorica. Da, sunt prajiti in ulei, dar evitand si zaharul si smantana (am folosit iaurt slab), tot este mai bine decat deloc. Papanasul este un desert greu, cu multe calorii, dar nu il mancam in fiecare zi, asa ca putem inchide ochii din cand in cand.

Papanasi fara ou, cu indulcitor

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Am pregatit o reteta de papanasi, fara ou (pentru cei care au alergie la ou, este reteta excelenta), inlocuindu-l cu faina de in si am incercat sa o fac mai putin calorica. Da, sunt prajiti in ulei, dar evitand si zaharul si smantana (am folosit iaurt slab), tot este mai bine decat deloc. Papanasul este un desert greu, cu multe calorii, dar nu il mancam in fiecare zi, asa ca putem inchide ochii din cand in cand.

Ingrediente

Portii:
papanasi
  • 250 gr branza de vaci
  • 100 gr indulcitor Eritritol
  • 1 lingura faina de in
  • 50 ml apa
  • 1 lingura esenta de lamaie
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 250 gr faina
  • 400 ml ulei
  • 1branza de vaci
    250 gr
  • 2indulcitor Eritritol
    100 gr
  • 3faina de in
    1 lingura
  • 4apa
    50 ml
  • 5esenta de lamaie
    1 lingura
  • 6esenta de vanilie
    1 lingura
  • 7coaja de lamaie
    1 lingurita
  • 8sare
    praf de
  • 9praf de copt
    1 lingurita
  • 10faina
    250 gr
  • 11ulei
    400 ml
topping
  • dupa gust iaurt
  • dupa gust gem de visine
  • 1iaurt
    dupa gust
  • 2gem de visine
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Bol cu capac, sticla, 2L - Glasslock
94 leiÎn stoc
Bol cu capac, sticla, 4L - Glasslock
129 leiÎn stoc
Spumiera cu maner de bambus - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc
Spumiera friteuza, inox, 43,5 cm - de Buyer
174 leiÎn stoc
Spumiera, 32,2cm, “Gentle” - Westmark
24 leiÎn stoc
Spumiera friteuza, inox, 41,5 cm - de Buyer
155 leiÎn stoc
Spumiera inox, 32,9 cm - de Buyer
56 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.