Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

https://www.gatesc.ro/posts/descopera-beneficiile
Retete noi
( )( )( )( )( )0 (0)
O varianta de cheesecake bogat in proteine, pentru gustare ori desert in diete de slabit.
gatesc.ro
ZiceMami
Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
VIDEO
( )( )( )( )( )0 (0)
Nu pot sa rezist niciodata unor gogosi fierbinti! Nu se pregatesc repede si nici chiar usor, dar asa se pregatesc gogosile adevarate, cu framantat si rabdare, sa dospeasca aluatul. Da, merita efortul, mai ales intr-o zi de weekend cand vrei sa-ti rasfeti familia cu ceva bun, de casa. Le poti umple cu crema preferata, noi le-am savurat simple.
gatesc.ro
Emilia fotografiaza
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
Garnitura sau gustarea perfecta. Aveam un dovlecel cu care nu aveam planuri marete, asa ca l-am pregatit in crusta de pesmet. S-a mancat cu salata si sos de usturoi. Un deliciu, va zic!
gatesc.ro
Oanah
Master Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
O pasta tartinabila ce poate fi mancata la orice masa, gustoasa si hranitoare. De fiecare data cand gasesc edamame la magazinele din apropiere, ma bucur foarte tare. Va sfatuiesc sa decongelati boabele de edamame cu cateva minute inainte de a le blenda, pentru a se incorpora mai bine.
gatesc.ro
Oanah
Master Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
Snitelele sunt preferatele mele. De data aceasta, le-am servit cu cartofi prajiti, ca tot au aparut cartofii noi. Voi cum le preferati? :)
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
VIDEO
( )( )( )( )( )0 (0)
Am pregatit aceste pateuri cu aluat de casa, fraged si onctuos, le-am umplut cu carne de porc si un sos cu ciuperci si trufe, au iesit delicioase!
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
Mancarea de bame nu este doar delicioasa, ci si plina de nutrienti si de multe beneficii pentru sanatate.
gatesc.ro
Elena G.
Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
Reteta aceasta nu o poti refuza niciodata.
gatesc.ro
Mumu20
Bucatar pasionat
gatesc.ro
gatesc.ro
VIDEO
( )( )( )( )( )0 (0)
Este fina, frageda, iar combinatie cremei de vanilie cu banane alaturi de un blat de cacao sunt perfecte.
gatesc.ro
Mumu20
Bucatar pasionat
gatesc.ro
gatesc.ro
VIDEO
( )( )( )( )( )0 (0)
Se topesc efectiv in gura.
gatesc.ro
Mumu20
Bucatar pasionat
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
Nimc mai simplu decat aceasta reteta!
gatesc.ro
Mumu20
Bucatar pasionat
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
Ca la bunica acasa, parfumata cu cimbru proaspat.
gatesc.ro
Mumu20
Bucatar pasionat
gatesc.ro
gatesc.ro
VIDEO
( )( )( )( )( )0 (0)
Fabuloasa si atat de usor de pregatit!
gatesc.ro
Mumu20
Bucatar pasionat
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
O prajitura pufoasa si aromata.
gatesc.ro
Elena G.
Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
VIDEO
( )( )( )( )( )0 (0)
Aceste gogosele sunt minunate la aparatul electric, pentru ca sunt mult mai sanatoase.
gatesc.ro
Mumu20
Bucatar pasionat
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
Oficial, am intrat in Postul Pastelui, o oportunitate de a lasa corpul sa ia o pauza de la digestia grea.
gatesc.ro
Oanah
Master Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
O reteta rapida pentru cina.
gatesc.ro
Angy
Bucatar pasionat
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
O reteta care merita incercata.
gatesc.ro
Angy
Bucatar pasionat
gatesc.ro
gatesc.ro
VIDEO
( )( )( )( )( )0 (0)
Tempura este o tehnica de gatit, dar si un preparat japonez (peste, legume sau carne) trecute printr-n aluat preparat din ingrediente simple: ou, faina si apa foarte rece si prajite pentru a obtine o crusta crocanta. Eu am pregatit piept de pui in aluat tempura, la care am folosit si sare de mare afumata, l-am prajit, apoi l-am servit cu sosul meu clasic de maioneza cu usturoi. Poti servi cu orice sos iti place.
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
Simplu, rapid, o garnitura/preparat rapid de post.
gatesc.ro
Mumu20
Bucatar pasionat
gatesc.ro
gatesc.ro
Cele mai gatite
(*)(*)(*)(*)(*)5 (12)
Bucataria Romaneasca are o multime de bunatati cand vine vorba de gastronomie. Printre ele se afla si ciorba de perisoare, care este una din preferatele noastre. Fie ca este acrita cu bors, zeama de varza sau dreasa cu smantana, ciorba de perisoare este o bunatate.
gatesc.ro
Veronica
Bucatar amator
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)( )4.1 (10)
Bunicii mei sunt maghiari, iar gulasul este nelipsit la orice iesire la cabana sau de fiecare data cand ne adunam toti din familie. Va voi prezenta reteta traditionala a familiei, asa cum m-au invatat bunicii. Nu este o reteta simpla, din cauza faptului ca mereu va trebui sa ai grija ca focul sa nu fie mare si din cauza faptului ca are un timp de pregatire si gatire relativ mare. Te asigur ca va merita, iar tu vei fi in centrul atentiei ca bucatar. Daca doriti ca de 1 Mai sau orice alta festivitate sa faceti ceva gustos, va asigur ca o sa va placa!
gatesc.ro
Kovacs'Kitchen
Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
Care este secretul gogoseriilor pentru cele mai pufoase si grase gogosi rotunde? Gasiti totul explicat in reteta de mai jos.
gatesc.ro
Retetele Mihaelei
Bucatar amator
gatesc.ro
gatesc.ro
VIDEO
(*)(*)(*)(*)(*)5 (33)
Daca sezonul fructelor este in toi, m-am gandit sa va propun o reteta super simpla si rapida de pandispan pufos, plin cu fructele voastre preferate, in cazul meu visinele
gatesc.ro
Sweets & Others
Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)4.75 (4)
Cum nu mai facusem de mult gogosi si fiind in post, am pregatit aceste minunate Gogosi de post cu apa minerala si vanilie. Au iesit foarte pufoase si aromate si au disparut imediat din cosulet, cat au fost calde. Au mers de minune langa un ceai aromat.
gatesc.ro
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (4)
Fix o jumatate dintr-o pufosenie de aceasta am reusit sa mananc inainte sa dispara toate. Noroc ca nu mai aveam pic de faina alba in casa, ca o luam de la capat. Nu ca ar fi fost mare deranjul. Exceptand timpul de dospire care poate parea interminabil pentru pofticiosi, cornurile se fac foarte usor daca aveti toate cele necesare si putina experienta cu framantatul. Aveti grija ca toate ingredientele pentru aluat sa fie la temperatura camerei in momentul in care va apucati de pregatit. Crema de Nutella trebuie tinuta la rece pana in momentul in care o folositi.
gatesc.ro
Picky Smiles
Mini Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (4)
Un dovleac tie, unul mie: culoare in farfurie. La vremea jocurilor, dovlecii fac deliciul copililor de toate varstele. Fie cioplite, fie pictati in fel si chip, dovlecii nu sunt atractivi doar ca decor, ci si ... in farfurie. Iata dovada!
gatesc.ro
Angy
Bucatar pasionat
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (4)
Mancare tipic romaneasca folosita la toate evenimentele importante din viata noastra. Despre gust ce pot spune? Cred ca sunt foarte putini cei carora nu le plac sarmalele.
gatesc.ro
Elena G.
Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (4)
Imi place sa prepar ostropel de pui cu mamaliguta ca la mama acasa, cu pui fraged de curte si usturoi proaspat din gradina. Iar servit cu mamaliguta calda a fost de-a dreptul delicios.
gatesc.ro
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (4)
O ciorba perfecta pentru pranz.
gatesc.ro
Mimmi
Master Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)4.96 (25)
Aceasta ciorba de perisoare dreasa cu smantana si usturoi, am adaptat-o pornind de la ciorba radauteana, care ne place foarte mult. Nu am folosit intocmai ingredientele de la cea radauteana, dar rezultatul a fost unul foarte bun. Ne-a placut foarte mult la toti.
gatesc.ro
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (5)
Ideal pentru paste sau lasagna!
gatesc.ro
Diana
Mini Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
VIDEO
(*)(*)(*)(*)(*)5 (33)
Ciorba de perisoare cu bors, legume din belsug si cele mai fine si pufoase perisoare din carne tocata de curcan. Usor de preparat si numai buna pentru perioadele reci, dar nu numai.
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (43)
Supa cu galuste este una dintre supele copilariei mele si nu ma plictisesc de ea.
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (3)
De obicei imi place sa prepar salata de legume cu maioneza, adaptata dupa clasica salata a la russe, dar de Craciun, sau de Revelion, prepar clasica salata de boeuf. Salata de boeuf trebuie sa contina neaparat carne de vita, pentru ca de aici este si denumirea ei.
gatesc.ro
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
VIDEO
(*)(*)(*)(*)(*)5 (4)
Dulce si aromat, cozonacul este nelipsit de la mesele de sarbatori. Pentru a face un cozonac reusit este nevoie de timp, rabdare si ingrediente de calitate. Faina este ingredientul principal si trebuie sa aiba un continut ridicat de proteina, minim 10%. Continutul de proteina influenteaza foarte mult calitatea produsului finit. Proteinele absorb apa din ingrediente, formand o masa elastica numita gluten. Datorita glutenului aluatul poate retine gazele de fermentatie obtinand la final accea textura pufoasa, aerata, caracteristica cozonacului.
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (50)
Boabe de naut picante si crocante. Pot fi adaugate la supe, salate sau pot fi consumate ca atare.
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (46)
Cozonacul nu are nevoie de prezentare, il stie toata lumea. Va prezint aici o reteta simpla de cozonac de casa. Eu l-am framantat cu ajutorul mixerului KitchenAid Artisan, insa daca nu aveti un mixer cu framantare, o puteti face si manual. Desigur, mixerul mi-a fost de un ajutor incredibil si recunosc ca este prima data cand imi ies asemenea minunatii. Cand preparam cozonaci este foarte importanta temperatura din bucatarie. La mine nu a fost foarte cald, insa i-am lasat la dospit in cuptorul putin incalzit inainte.
gatesc.ro
Rodica
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
VIDEO
(*)(*)(*)(*)(*)4.88 (8)
O gustare sau desert usor de preparat, cu putine ingrediente, o reteta care se poate pregati in diferite combinatii, de data asta eu am ales sa ii dau o nuanta aromata de lichior de alune de padure.
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (5)
Sfaturi- cum se fac galustele perfecte: fierberea se face la foc mic, cel mai mic posibil, in oala acoperita cu capac, galustele se fierb in supa, vor fi mult mai gustoase. Daca se fierb separat, in apa, vor avea gust de apa cu sare si atat, nu se grabesc galustele, se "sperie" de 3-4 ori cu apa rece, pentru ca fierberea sa se faca foarte incet, sa aibe timp sa se umfle frumos, se lasa pana sunt fierte bine.
gatesc.ro
Ionuț
Bucatar amator
gatesc.ro
gatesc.ro
Reteta zilei
(*)(*)(*)(*)(*)

Rulada cu spanac, umpluta cu crema de branza si jambon

De aceasta rulada te indragostesti de la prima vedere, dar si de la prima degustare! Jambonul il puteti inlocui cu orice sunca va place. Daca are felia putin mai grosuta, este perfect, se ve vedea chiar mai bine in rulada.

Pregatire

0 secunde

Preparare

0 secunde

Favorita de

bucatari

Dificultate

ridicata

gatesc.ro
Emilia fotografiaza
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
Cele mai apreciate
(*)(*)(*)(*)(*)5 (63)
Tort cu doua foi de pandispan, un strat de piscoturi, crema de mascarpone cu cafea, crema de ciocolata alba, glazura oglinda din ciocolata, decorata cu fluturasi de ciocolata.
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (57)
In weekend aveam pofta de ceva dulce, asa ca i-am surprins pe cei dragi cu o clatita gigant la cuptor. Interesant la aceasta a fost faptul ca dupa portionare, fiecare felie a avut un topping diferit, in functie de preferintele fiecaruia: iaurt grecesc cu fructe proaspete, unt de arahide cu smantana si fructe proaspete, gem de caise si fructe proaspete (pentru adulti). Avand in vedere ca blatul nu este unul dulce, acesta poate fi folosit ca baza si pentru topping-uri sarate, cum ar fi: crema de branza si verdeturi, guacamole, crema de ou si avocado, crema de branza si avocado, etc. Poate fi un preparat de succes chiar in cazul unei mese festive, atat in varianta dulce, cat si in cea sarata. Cu siguranta le va atrage privirea tuturor invitatilor.
gatesc.ro
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (55)
Exista multe retete de biscuiti Rosette. Aceasta este o versiune persana, cu apa de trandafir si zahar aromat cu cardamom. Biscuitii Rosette sunt foarte delicati si crocanti. Un snack excelent langa o cafea sau ceai, dar merg foarte bine si langa o inghetata.
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (54)
Cel mai simplu cheesecake. Fara coacere, fara gelatina si fara "crapaturi".
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (54)
O reteta traditionala romaneasca
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (54)
Stiti vorba "Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ"? Ei bine, desi pentru Paste voiam initial un tort ciocolatos cu fructe si frisca, am savurat pana la urma un tort cu inghetata. Si nu, nu m-am razgandit, dar asta a iesit... Ca niciodata, nu mi s-a batut smantana dulce pentru frisca. Cu cateva modificari facute in situatie de criza, am obtinut cea mai buna inghetata, fara sa intentionez sau sa stiu ca acesta va fi rezultatul final. Va voi spune si voua cum in cele ce urmeaza.
gatesc.ro
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (52)
O rulada simpla si gustoasa!
gatesc.ro
Elena
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (51)
Imi plac mult pastele cu sos, iar de data asta le-am pregatit alaturi de putina sunca (piept de porc si slanina afumata). Am ales pentru aceasta masa spirale tricolore (albe, cu spanac si cu rosii), care sunt delicioase.
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (51)
Vol-au-vents, versiune modernizata.
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (50)
Gnocchi cu sos de rosii coapte si pesto - curcubeu pe cerul gurii. Acum ceva timp va povesteam cat de mult ne placea sa urmarim emisiunile culinare de la tv. Cele mai urmarite erau cele ale preferatilor nostri: Nigella Lawson, Gordon Ramsay, Raymond Blanc, Nadiya Hussain, Jamie Oliver, etc. Inca de cand am vazut reteta de gnocchi a lui Jamie, mi-am dorit sa o testam. Pentru sosul de rosii, n-am folosit rosii cherry, ci rosii mari, de gradina. Nu va puteti imagina ce aroma a invadat toata bucataria!!! Si da, confirm, e cel mai simplu, rapid si delicios sos, mai ales cu asemenea minunatii din natura.
gatesc.ro
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (50)
Boabe de naut picante si crocante. Pot fi adaugate la supe, salate sau pot fi consumate ca atare.
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (48)
Poate unii dintre voi evitati sa coaceti vara din cauza caldurii, eu nu ma incadrez in aceasta categorie. Daca ma trosneste o pofta, trebuie sa fac preparatul, e musai. In plus, coacerea biscuitilor nu dureaza foarte mult.
gatesc.ro
Emilia fotografiaza
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (48)
Clasicul gris cu lapte poate fi usor transformat din desertul copilariei tale intr-o reteta vegetala potrivita in zilele de post, pentru intreaga ta familie.
gatesc.ro
MARIA ANA
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (48)
Pizza alsaciana cu ceapa si bacon.
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (47)
Cand treci pragul unei gospodarii la tara, visezi sa fii servit cu o ”zama” sanatoasa si gustoasa. Asa am pregatit eu acest bors de cocos, dintr-o pasare grasa, galbena si care a dat un gust fantastic de bun ciorbei. Am folosit bors acru, taranesc si am adaugat si taitei preparati in casa, cu ajutorul masinii de facut paste.
gatesc.ro
Emilia fotografiaza
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (47)
Pentru ca incepem sa eliberam lada frigorifica de stocurile de legume congelate, de data aceasta am facut cannelloni cu branza si spanac la slow cooker, la care am adaugat rondele congelate de dovlecel. Rezultatul final a fost un deliciu care ne-a cucerit de la mic la mare, toate ingredientele imbinandu-se perfect. Am obtinut un pranz super-mega delicios cu minim de efort, pregatirea durand mai putin de 30 de minute.
gatesc.ro
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (47)
Imi doream mult sa testez o forma care statea in dulap de cateva luni bune. Si cum zmeura este printre fructele noastre preferate, m-am gandit ca un chec pufos ar fi numai bun.
gatesc.ro
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (47)
Anul trecut am incercat pentru prima data sa adaptez o reteta de scones, pentru a obtine o varianta babyfriendly. Cum vechiul telefon a suferit acum ceva timp un tragic accident, nu reusesc sa mai gasesc fotografiile cu incercarea de atunci, cand am folosit zmeura congelata, in loc de afine, cum am folosit acum. Bine ca reteta a fost pastrata bine, caci am fost cuceriti cu totii. Nici nu stiu de ce a trecut atata timp fara sa mai fac. Pentru cine nu a aflat inca ce sunt scones, va spun acum ca sunt niste “biscuiti” cu care britanicii se delecteaza cand savureaza ceaiul. Sunt deliciosi, aromati, fragezi, mooooi in interior si cu o crusta foarte putin crocanta la exterior. Desi nu am folosit zahar sau alt indulcitor, va asigur ca sunt geniali. Untul da o aroma desavarsita, care invadeaza bucataria in timpul coacerii. Se pot servi simpli, cu sos de fructe proaspete, cu unt de arahide, cu iaurt sau alt derivat lactat, iar mamicile carora le place cafeaua cu siguranta vor fi incantate sa-i serveasca alaturi.
gatesc.ro
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (46)
Ciulamaua este o mancare fina, gustoasa si foarte apreciata. Poate fi mancata si de copii si este grozava alaturi de o portie de mamaliga fierbinte.
gatesc.ro
Rodica
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
(*)(*)(*)(*)(*)5 (46)
Cozonacul nu are nevoie de prezentare, il stie toata lumea. Va prezint aici o reteta simpla de cozonac de casa. Eu l-am framantat cu ajutorul mixerului KitchenAid Artisan, insa daca nu aveti un mixer cu framantare, o puteti face si manual. Desigur, mixerul mi-a fost de un ajutor incredibil si recunosc ca este prima data cand imi ies asemenea minunatii. Cand preparam cozonaci este foarte importanta temperatura din bucatarie. La mine nu a fost foarte cald, insa i-am lasat la dospit in cuptorul putin incalzit inainte.
gatesc.ro
Rodica
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro

produse recomandate

Set 2 sticle plastic, 1 L - SodaStream

54 lei În stoc

54 leiÎn stoc
Reincarcare cilindru CO2 - SodaStream

60 lei În stoc

60 leiÎn stoc
Mixer cu bol 4.8L, Artisan, Model 175, Candy Apple - KitchenAid

3490 lei În stoc

3490 leiÎn stoc
Mixer cu bol 4.8L, Artisan, Model 125, Empire Red - KitchenAid

3190 lei În stoc

3190 leiÎn stoc
Sticla filtranta BRITA Fill&Go Vital 600 ml (blue)

64 lei În stoc

64 leiÎn stoc
Set oale inox, 8 piese - Zokura

485 lei În stoc

485 leiÎn stoc
Mixer cu bol 4.3L, Model 95, Slate - KitchenAid

2765 lei În stoc

2765 leiÎn stoc
Set oale inox, 7 piese, "Essence" - Zwilling

1390 lei În stoc

1390 leiÎn stoc
Set oale inox, 10 piese - Zokura

690 lei În stoc

690 leiÎn stoc
Set cutite 6 piese, suport magnetic - Zokura

298 lei În stoc

298 leiÎn stoc
Set cutite 14 piese - Zokura

495 lei În stoc

495 leiÎn stoc
Set cutite 6 piese, suport rotativ - Zokura

395 lei În stoc

395 leiÎn stoc
Cana filtranta BRITA Aluna 2,4L Maxtra+ (white)

79 lei În stoc

79 leiÎn stoc
Cana filtranta BRITA Aluna 2,4L + 2 filtre Maxtra+ (white)

95 lei În stoc

95 leiÎn stoc
Sticla "My only bottle", 0,5 L, plastic - SodaStream

42 lei În stoc

42 leiÎn stoc
Topul bucatarilor
1
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
2155
RETETE
2
gatesc.ro
Ruxy
Legend Chef
1006
RETETE
3
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
897
RETETE
4
gatesc.ro
Emilia fotografiaza
Legend Chef
809
RETETE
5
gatesc.ro
Cooking Art
Legend Chef
752
RETETE
6
gatesc.ro
Maria Udrea
Legend Chef
584
RETETE
7
gatesc.ro
Aaaa
Legend Chef
461
RETETE
8
gatesc.ro
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
415
RETETE
9
gatesc.ro
MARIA ANA
Legend Chef
335
RETETE
10
gatesc.ro
learning to cook
Legend Chef
328
RETETE
11
gatesc.ro
S.👩‍🍳I.👩‍🍳D.👩‍🍳
Legend Chef
222
RETETE
12
gatesc.ro
Elena
Legend Chef
222
RETETE