Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura turnata cu branza de vaci

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

antonie.ana

1082 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Prajitura turnata cu branza de vaci
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura turnata cu branza de vaci

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

antonie.ana

1082 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prajitura turnata cu branza de vaci

Prajitura turnata cu branza de vaci

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
antonie.ana
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Prajitura turnata cu branza de vaci

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr branza de vaca
  • 12 linguri faina
  • 5 linguri gris
  • 9 linguri lapte
  • 1 lingura praf de copt
  • 1 praf de sare
  • dupa gust stafide
  • 9 linguri ulei
  • 170 gr zahar
  • 6 buc oua
  • 1branza de vaca
    500 gr
  • 2faina
    12 linguri
  • 3gris
    5 linguri
  • 4lapte
    9 linguri
  • 5praf de copt
    1 lingura
  • 6sare
    1 praf de
  • 7stafide
    dupa gust
  • 8ulei
    9 linguri
  • 9zahar
    170 gr
  • 10oua
    6 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.