Va invit la toba din urechi, sorici si limba de porc. Rezultatul este unul foarte delicios! Este un aperitiv grozav in sezonul rece si, mai ales, pentru mesele de sarbatori.
Pizza-foccacia festiva cu ulei de masline, cascaval, parmezan, gorgonzola, brie, ardei kapia, salam si frunze de busuioc proaspat. O bunatate cu blat pufos.
Tochitura cu mamaliguta, carnati si telemea este un preparat traditional romanesc, satios si aromat. Ideal pentru un pranz sau o cina rustica si gustoasa in familie.
Plachie cu medalion de sturion marinat, rosii la conserva, suc de rosii si ardei, ardei kapia si usturoi copt. Sanatoasa, fara prajeala cu ceapa si foarte gustoasa.
Va invit la o gustare delicioasa si foarte usor de pregatit. Este perfecta la micul dejun ca si gustare pe timpul zilei. Eu am folosit branza telemea de vaca, dar puteti folosi si de capra, oaie, feta sau variante de post.
Sunt senzationale, aceasta este partea buna. Va spun sincer si partea mai grea: sunt migaloase si curge grasime pe aragaz atunci cand le coaceti. Si inca ceva: sunt atat de bune incat este foarte posibil sa dispara inainte sa vina invitatii.