Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Briose cu pere si ovaz

(4)
chef profile img

KitchenShop

250 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Briose cu pere si ovaz
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Briose cu pere si ovaz

(4)
chef profile img

KitchenShop

250 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Timp pregatire

50 minute

Timp preparare

30 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Usoara

Cand nu te rasfeti cu delicii pline de zahar, ciocolata si caramel, poti alege o reteta surprinzator de simpla de briose asezonate numai cu ingrediente sanatoase. Poate cel mai potrivit mod de a-ti inveli bucataria in parfum de compot de pere si mirodenii tomnatice. Si toate astea fara mustrari de constiinta sau de cantar.

Briose cu pere si ovaz

( 4 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

50 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Usoara

KitchenShop
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Cand nu te rasfeti cu delicii pline de zahar, ciocolata si caramel, poti alege o reteta surprinzator de simpla de briose asezonate numai cu ingrediente sanatoase. Poate cel mai potrivit mod de a-ti inveli bucataria in parfum de compot de pere si mirodenii tomnatice. Si toate astea fara mustrari de constiinta sau de cantar.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
Pregatirea piureului de pere
  • 3 buc pere
  • 2 lingurite miere
  • 0.5 lingurita extract de vanilie
  • 1pere
    3 buc
  • 2miere
    2 lingurite
  • 3extract de vanilie
    0.5 lingurita
Pregatirea aluatului
  • 150 gr fulgi de ovaz
  • 50 gr faina de cocos
  • 50 gr faina de migdale
  • 1 lingurita praf de copt
  • 0.5 lingurita scortisoara macinata
  • 0.5 lingurita cuisoare macinate
  • 0.25 lingurita nucsoara macinata
  • 1fulgi de ovaz
    150 gr
  • 2faina de cocos
    50 gr
  • 3faina de migdale
    50 gr
  • 4praf de copt
    1 lingurita
  • 5scortisoara macinata
    0.5 lingurita
  • 6cuisoare macinate
    0.5 lingurita
  • 7nucsoara macinata
    0.25 lingurita
Omogenizarea si umplerea tavii de briose
Decorare si coacere
  • 1 lingurita zahar de cocos
  • 1zahar de cocos
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

produse recomandate

Zdrobitor 30,5 cm TWIN Pure Black - Zwilling
129 leiÎn stoc
Decojitor legume - Westmark
8 leiÎn stoc
Decojitor 2 in 1 - Kitchen Craft
38 leiÎn stoc
Bol 21,5 cm/2500 ml, sticla - Borgonovo
26 leiÎn stoc
Tocator plastic, 24 x 15 cm - Kesper
9 leiÎn stoc
Tava 12 briose - Kitchen Craft
44 leiÎn stoc
Zdrobitor / storcator legume - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Zdrobitor/storcator legume - Kitchen Craft
134 leiÎn stoc
Cutit de decojit 7 cm ZWILLING Pro - Zwilling
265 leiÎn stoc
Zdrobitor pentru cartofi 15 x 10 cm - OXO
69 leiÎn stoc

Recenzii (4)

5.00
4 recenzii
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
Toate
Utile
Ultimele
Pozitive
Negative
Teodor
Teodor
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum 8 luni

Cat de bine arata!

0
0 comentarii
Eufrosina
Eufrosina
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

Super!

0
0 comentarii
Ancutsa
Ancutsa
 | gatesc.co Legend Chef  |  acum 2 ani

Ce bine arata si ce atmosfera de toamna imbietoare!

0
0 comentarii
Vali
Vali
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum 2 ani

Un adevarat rasfat!

0
0 comentarii