Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pide in stil Georgian cu 3 tipuri de umpluturi

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

FromFridgePlate

22 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Pide in stil Georgian cu 3 tipuri de umpluturi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pide in stil Georgian cu 3 tipuri de umpluturi

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

FromFridgePlate

22 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

35 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Khachapuri, cum sunt numite in Georgia sau Pide, dupa cum se gasesc in Turcia. Gustul este genial si nu ma asteptam sa fie asa fluffy si cu marginea cheesy. Preferata noastra a fost cea cu ton, insa umplutura poate fi personalizata dupa gusturile voastre sau in functie de ce ingrediente de prin frigider vreti sa scapati. Eu de exemplu, am reciclat o portie din tocana de porc, pe care am facut-o luni si am adaugat-o ca umplutura de sine statatoare. Am aruncat un ou peste ea si a fost gata. Sper sa va inspire, caci reprezinta o gustare perfecta pentru o masa intre prieteni sau chiar un pranz in 2.

Pide in stil Georgian cu 3 tipuri de umpluturi

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Prezentare

Khachapuri, cum sunt numite in Georgia sau Pide, dupa cum se gasesc in Turcia. Gustul este genial si nu ma asteptam sa fie asa fluffy si cu marginea cheesy. Preferata noastra a fost cea cu ton, insa umplutura poate fi personalizata dupa gusturile voastre sau in functie de ce ingrediente de prin frigider vreti sa scapati. Eu de exemplu, am reciclat o portie din tocana de porc, pe care am facut-o luni si am adaugat-o ca umplutura de sine statatoare. Am aruncat un ou peste ea si a fost gata. Sper sa va inspire, caci reprezinta o gustare perfecta pentru o masa intre prieteni sau chiar un pranz in 2.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 500 gr faina integrala
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 320 ml lapte de soia
  • 45 gr unt
  • 7 gr drojdie uscata
  • 500 gr branza Mozzarella
  • 1faina integrala
    500 gr
  • 2sare
    1 lingurita
  • 3zahar
    1 lingurita
  • 4lapte de soia
    320 ml
  • 5unt
    45 gr
  • 6drojdie uscata
    7 gr
  • 7branza Mozzarella
    500 gr
Umplutura ton
  • 300 gr peste ton din conserva
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc avocado
  • 100 gr cascaval afumat
  • 1 buc lime
  • 1 buc oua
  • 1peste ton din conserva
    300 gr
  • 2patrunjel
    1 legatura
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4avocado
    1 buc
  • 5cascaval afumat
    100 gr
  • 6lime
    1 buc
  • 7oua
    1 buc
Umplutura ciuperci
  • 250 gr ciuperci brune
  • 3 buc ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 10 buc rosii Cherry
  • 5 catei usturoi
  • 1ciuperci brune
    250 gr
  • 2ceapa verde
    3 buc
  • 3marar
    1 legatura
  • 4rosii Cherry
    10 buc
  • 5usturoi
    5 catei
Umplutura carne
  • 50 gr porc
  • 100 ml suc de rosii
  • 100 gr rosii din conserva
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc oua
  • 1porc
    50 gr
  • 2suc de rosii
    100 ml
  • 3rosii din conserva
    100 gr
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5oua
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Elena
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 09:29
arata foarte bine
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.