Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Batoane cu scortisoara si crema de banane

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cu Cireșel la joacă

417 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Batoane cu scortisoara si crema de banane
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Batoane cu scortisoara si crema de banane

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cu Cireșel la joacă

417 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

2 ore 30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Fix cand drojdia e la mare cautare, m-am gandit si eu sa studiez mai bine o carte tare draga mie, despre aluaturi. Abia astept sa realizez si alte preparate, dar am ales de data aceasta unul care mi-a facut pofta numai vazand imaginile. Este vorba despre niste batoane umplute cu crema de vanilie. Eu am ales sa le umplu cu o crema de banane, baby friendly, pe care o folosesc si la cozonacul fara zahar. De asemenea, am modificat putin si aluatul, astfel incat sa poata fi consumat fara probleme si de catre cei mici.

Batoane cu scortisoara si crema de banane

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

2 ore 30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Fix cand drojdia e la mare cautare, m-am gandit si eu sa studiez mai bine o carte tare draga mie, despre aluaturi. Abia astept sa realizez si alte preparate, dar am ales de data aceasta unul care mi-a facut pofta numai vazand imaginile. Este vorba despre niste batoane umplute cu crema de vanilie. Eu am ales sa le umplu cu o crema de banane, baby friendly, pe care o folosesc si la cozonacul fara zahar. De asemenea, am modificat putin si aluatul, astfel incat sa poata fi consumat fara probleme si de catre cei mici.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 600 gr faina
  • 7 gr drojdie uscata
  • 300 ml lapte
  • 2 buc galbenus de ou
  • 1faina
    600 gr
  • 2drojdie uscata
    7 gr
  • 3lapte
    300 ml
  • 4galbenus de ou
    2 buc
Umplutura
  • 5 buc banane
  • 100 gr unt de alune
  • 1 lingura pudra de carob
  • 50 gr fulgi de nuca de cocos
  • dupa gust scortisoara Ceylon
  • 1banane
    5 buc
  • 2unt de alune
    100 gr
  • 3pudra de carob
    1 lingura
  • 4fulgi de nuca de cocos
    50 gr
  • 5scortisoara Ceylon
    dupa gust
Extra
  • 3 buc galbenus de ou
  • 100 gr unt
  • dupa gust scortisoara Ceylon
  • dupa gust zahar brut
  • 1galbenus de ou
    3 buc
  • 2unt
    100 gr
  • 3scortisoara Ceylon
    dupa gust
  • 4zahar brut
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.