Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Iepure la cuptor cu ierburi aromatice

(0)
chef profile img

flory kitchen

27 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Iepure la cuptor cu ierburi aromatice
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Iepure la cuptor cu ierburi aromatice

(0)
chef profile img

flory kitchen

27 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Romaneasca

Timp pregatire

12 ore

Timp preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezent pe masa nobililor sau chiar a saracilor inca din vremuri indepartate, iepurele este tratat astazi ca si delicatesa. Este un preparat cu carnea alba, frageda si sarac in colesterol! In cautarea mea de a diversifica putin meniul familiei, am ales ca vedeta de pe masa mea sa fie iepurele! Asa ca mi-am propus sa impartasesc cu voi aceasta reteta delicioasa !

Iepure la cuptor cu ierburi aromatice

( 0 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

12 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Romaneasca
flory kitchen
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Prezent pe masa nobililor sau chiar a saracilor inca din vremuri indepartate, iepurele este tratat astazi ca si delicatesa. Este un preparat cu carnea alba, frageda si sarac in colesterol! In cautarea mea de a diversifica putin meniul familiei, am ales ca vedeta de pe masa mea sa fie iepurele! Asa ca mi-am propus sa impartasesc cu voi aceasta reteta delicioasa !
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 1.5 kg iepure eviscerat
  • 200 ml vin alb demisec
  • 3 catei usturoi
  • 40 ml otet balsamic alb
  • 3 crengute de salvie
  • 3 crengute de cimbru
  • 1 crenguta de rozmarin
  • dupa gust sare de Himalaya
  • 2 linguri condimente pentru vanat
  • dupa gust piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1iepure eviscerat
    1.5 kg
  • 2vin alb demisec
    200 ml
  • 3usturoi
    3 catei
  • 4otet balsamic alb
    40 ml
  • 5salvie
    3 crengute de
  • 6cimbru
    3 crengute de
  • 7rozmarin
    1 crenguta de
  • 8sare de Himalaya
    dupa gust
  • 9condimente pentru vanat
    2 linguri
  • 10piper
    dupa gust
  • 11ulei de masline
    3 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

produse recomandate

Tigaie 24 cm "ALBA" - Ballarini
295 leiÎn stoc
Cutitul bucatarului 20 cm - Westmark
45 leiÎn stoc
Platou servire bambus, 25 cm - Kesper
28 leiÎn stoc
Tocator bambus, 25 x 18,5 cm - Zwilling
89 leiÎn stoc
Vas cu capac din fonta, 20 cm - Staub
580 leiÎn stoc
Tigaie 20 cm "ALBA" - Ballarini
255 leiÎn stoc
Tigaie 28 cm "ALBA" - Ballarini
340 leiÎn stoc
Cleste inox, 29 cm - Westmark
50 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
0 recenzii
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!