Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de sfecla cu carne de rata si prune uscate

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2191 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciorba de sfecla cu carne de rata si prune uscate
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de sfecla cu carne de rata si prune uscate

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2191 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Supe & Ciorbe

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ciorba deasa cu carne de rata, legume si prune uscate. Pentru prepararea retetei am folosit kvass din sfecla rosie (bautura fermentata asemanatoare borsului). Reteta pentru kvass se gaseste pe platforma gatesc.ro. Se poate folosi si bors obisnuit.

Ciorba de sfecla cu carne de rata si prune uscate

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Supe & Ciorbe

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Supe & Ciorbe
food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Ciorba deasa cu carne de rata, legume si prune uscate. Pentru prepararea retetei am folosit kvass din sfecla rosie (bautura fermentata asemanatoare borsului). Reteta pentru kvass se gaseste pe platforma gatesc.ro. Se poate folosi si bors obisnuit.

Ingrediente

Portii:
  • 350 gr pulpe de rata
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc cuisoare
  • 5 gr patrunjel
  • 3 buc morcovi
  • 2 buc tulpina de telina
  • 3 frunze foi de dafin
  • dupa gust piper
  • 3.5 l apa
  • 300 gr sfecla
  • 150 ml bors
  • 400 gr varza
  • 350 gr cartofi
  • 18 buc prune uscate
  • 3 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • dupa gust smantana
  • 1pulpe de rata
    350 gr
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3cuisoare
    2 buc
  • 4patrunjel
    5 gr
  • 5morcovi
    3 buc
  • 6tulpina de telina
    2 buc
  • 7foi de dafin
    3 frunze
  • 8piper
    dupa gust
  • 9apa
    3.5 l
  • 10sfecla
    300 gr
  • 11bors
    150 ml
  • 12varza
    400 gr
  • 13cartofi
    350 gr
  • 14prune uscate
    18 buc
  • 15usturoi
    3 catei
  • 16sare
    dupa gust
  • 17smantana
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.