Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort fara zahar cu blat de cacao si vanilie si crema de frisca

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

MarieFolie

125 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Tort fara zahar cu blat de cacao si vanilie si crema de frisca
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort fara zahar cu blat de cacao si vanilie si crema de frisca

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

MarieFolie

125 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

1 zi

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Este un tort usor, fara zahar, potrivit pentru ocazii speciale, dar nu numai.

Tort fara zahar cu blat de cacao si vanilie si crema de frisca

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

1 zi

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi
MarieFolie
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Este un tort usor, fara zahar, potrivit pentru ocazii speciale, dar nu numai.

Ingrediente

Portii:
Blatul de vanilie
  • 6 buc oua
  • 170 gr faina
  • 3 gr turmeric macinat
  • 120 gr fructoza
  • 8 gr vanilie
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 1 praf de sare
  • 1oua
    6 buc
  • 2faina
    170 gr
  • 3turmeric macinat
    3 gr
  • 4fructoza
    120 gr
  • 5vanilie
    8 gr
  • 6coaja de lamaie
    1 lingurita
  • 7sare
    1 praf de
Blatul de cacao
  • 7 buc oua
  • 150 gr faina
  • 150 gr fructoza
  • 50 gr cacao
  • 1 praf de sare
  • 8 gr vanilie
  • 1oua
    7 buc
  • 2faina
    150 gr
  • 3fructoza
    150 gr
  • 4cacao
    50 gr
  • 5sare
    1 praf de
  • 6vanilie
    8 gr
Crema
  • 1 l smantana dulce
  • 500 ml smantana dulce
  • 10 gr agar agar
  • 15 gr unt de cacao
  • 1 praf de sare
  • 200 gr fructoza
  • 8 gr vanilie
  • 1smantana dulce
    1 l
  • 2smantana dulce
    500 ml
  • 3agar agar
    10 gr
  • 4unt de cacao
    15 gr
  • 5sare
    1 praf de
  • 6fructoza
    200 gr
  • 7vanilie
    8 gr
Siropul
  • 400 ml suc de mere
  • 4 linguri coniac
  • 1suc de mere
    400 ml
  • 2coniac
    4 linguri
Umplutura de fructe
  • 2 buc piersici
  • 200 gr afine
  • 200 gr jeleu de piersici
  • 1piersici
    2 buc
  • 2afine
    200 gr
  • 3jeleu de piersici
    200 gr
Glazura
  • 80 gr unt
  • 30 gr unt de cacao
  • 60 gr cacao
  • 8 gr vanilie
  • 1 praf de sare
  • 300 gr lapte condensat
  • 1unt
    80 gr
  • 2unt de cacao
    30 gr
  • 3cacao
    60 gr
  • 4vanilie
    8 gr
  • 5sare
    1 praf de
  • 6lapte condensat
    300 gr
Decor
  • 40 gr confetti din zahar
  • 1confetti din zahar
    40 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Crissy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 20, 12:56
wow
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 20, 09:16
Foarte bun!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.