Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu capsuni si crema patissiere /Fraisier

(0)
chef profile img

Catalina L

19 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Tort cu capsuni si crema patissiere /Fraisier
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu capsuni si crema patissiere /Fraisier

(0)
chef profile img

Catalina L

19 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Deserturi

Timp pregatire

30 minute

Timp preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Fraisier est o reteta clasica a bucatariei franceze compusa din pandispan, capsuni si crema de vanilie cu unt. Se poate decora cu martipan. Eu l-am decorat cu zahar pudra si fructe. Vezi mai mult aici: https://www.blogulluicatalina.com/2018/08/tort-cu-capsuni-si-crema-patissiere.html

Tort cu capsuni si crema patissiere /Fraisier

Catalina L
( 0 )
Categorii:  Deserturi
Categorii:  Deserturi

Timp pregatire

30 minute

Timp preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Fraisier est o reteta clasica a bucatariei franceze compusa din pandispan, capsuni si crema de vanilie cu unt. Se poate decora cu martipan. Eu l-am decorat cu zahar pudra si fructe. Vezi mai mult aici: https://www.blogulluicatalina.com/2018/08/tort-cu-capsuni-si-crema-patissiere.html
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr capsuni
  • 4 buc oua
  • varf de cutit sare
  • 160 gr zahar
  • 65 gr ulei
  • 65 gr faina
  • 12 gr praf de copt
  • 600 ml lapte
  • 3 buc galbenus de ou
  • dupa gust esenta naturala de vanilie
  • 40 gr amidon de porumb
  • 50 gr unt
  • 6 gr gelatina
  • 20 ml sirop de capsuni
  • 100 ml apa
  • 1capsuni
    400 gr
  • 2oua
    4 buc
  • 3sare
    varf de cutit
  • 4zahar
    160 gr
  • 5ulei
    65 gr
  • 6faina
    65 gr
  • 7praf de copt
    12 gr
  • 8lapte
    600 ml
  • 9galbenus de ou
    3 buc
  • 10esenta naturala de vanilie
    dupa gust
  • 11amidon de porumb
    40 gr
  • 12unt
    50 gr
  • 13gelatina
    6 gr
  • 14sirop de capsuni
    20 ml
  • 15apa
    100 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

produse recomandate

Paleta servire 24,5 cm MELODY - BSF
50 leiÎn stoc
Bol mixare 3,5 l - Westmark
30 leiÎn stoc
Lingura de pudrare a zaharului - OXO
25 leiÎn stoc
Oala pentru fiert lapte, 20 cm/3,5 L - Zokura
199 leiÎn stoc
Cratita bain-marie, 16 cm/1,5 l - de Buyer
235 leiÎn stoc
Set bain marie, inox, 16 cm - Kitchen Craft
174 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
0 recenzii
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!