Galbena gutuie, Dulce, amaruie, Lampa la fereastra Toata iarna noastra! (Adrian Paunescu). Am inceput cu aceste versuri, deoarece se potrivesc de minune, mai ales ca mai sunt cateva zile de toamna si iarna vine cu pasi repezi. Am ales sa pregatesc o retata foarte usoara si anume placinta cu faina de secara si umplutura de gutui.
Nu cred ca exista un desert mai reprezentativ pentru perioada copilariei, decat turta dulce. Acele turtite mici, in forme de inimioare, stelute, etc, care ne incantau papilele gustative, sigur le stiti. Aceasta reteta arata putin altfel, insa gustul este ideal.
Acest pandispan este cel mai gustos si cel mai aspectuos pandispan pe care l-am preparat vreodata. Este plin de fructe, in doua culori, blat pufos si perfect crescut. Va recomand cu tot dragul aceasta reteta.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!