Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Carnati Bockwurst

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

KitchenShop

456 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Carnati Bockwurst
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Carnati Bockwurst

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

KitchenShop

456 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Categorii:  Carne , Garnituri

Pregatire

3 ore

Preparare

45 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Ridicata

În mod tradiţional servit cu bere bock în primăvară, Bockwurst este acum unul dintre cârnaţii principali serviţi în timpul Oktoberfest. Acest cârnat este făcut cu un amestec de carne de vită şi carne de porc, dar spre deosebire de bratwurst, este făcut cu o proporţie mai mare de carne de vită decât carnea de porc şi este aromatizat cu arpagic tocat delicat şi aromă de cuişoare. Există mai multe tipuri de carne de vită pe piaţă, deci asigura-te că îi ceri măcelarului carne de viţel de lapte nu mai mare de 12 săptămâni. Această carne cremoasa, albă şi fină, va da cel mai bun gust şi textura cârnaţilor. De asemenea, vei avea nevoie de o maşină de tocat şi de un accesoriu de umplut cârnaţi. Este posibil să fii tentat să îţi prepari imediat cârnaţii, însă îmbătrânirea este importantă pentru dezvoltarea aromei, deci nu trece peste acest pas final.

Carnati Bockwurst

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Carne , Garnituri

Pregatire

3 ore

Preparare

45 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Carne , Garnituri
KitchenShop
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

În mod tradiţional servit cu bere bock în primăvară, Bockwurst este acum unul dintre cârnaţii principali serviţi în timpul Oktoberfest. Acest cârnat este făcut cu un amestec de carne de vită şi carne de porc, dar spre deosebire de bratwurst, este făcut cu o proporţie mai mare de carne de vită decât carnea de porc şi este aromatizat cu arpagic tocat delicat şi aromă de cuişoare. Există mai multe tipuri de carne de vită pe piaţă, deci asigura-te că îi ceri măcelarului carne de viţel de lapte nu mai mare de 12 săptămâni. Această carne cremoasa, albă şi fină, va da cel mai bun gust şi textura cârnaţilor. De asemenea, vei avea nevoie de o maşină de tocat şi de un accesoriu de umplut cârnaţi. Este posibil să fii tentat să îţi prepari imediat cârnaţii, însă îmbătrânirea este importantă pentru dezvoltarea aromei, deci nu trece peste acest pas final.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr spata de porc
  • 250 gr grasime de porc
  • 0.5 ceasca ceapa
  • 0.25 ceasca ardei gras
  • 0.25 ceasca patrunjel
  • 0.25 cana sare
  • 0.75 lingurita cuisoare
  • 1 lingurita piper alb
  • 4 buc oua
  • 3 metri membrane de porc
  • 1 kg spata de vitel
  • 2 cani lapte
  • 1spata de porc
    500 gr
  • 2grasime de porc
    250 gr
  • 3ceapa
    0.5 ceasca
  • 4ardei gras
    0.25 ceasca
  • 5patrunjel
    0.25 ceasca
  • 6sare
    0.25 cana
  • 7cuisoare
    0.75 lingurita
  • 8piper alb
    1 lingurita
  • 9oua
    4 buc
  • 10membrane de porc
    3 metri
  • 11spata de vitel
    1 kg
  • 12lapte
    2 cani

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
175 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 8 - Westmark
290 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 10 - Westmark
365 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
130 leiÎn stoc
Masina facut carnati 2,5 kg - Zokura
185 leiÎn stoc
Masina preparare carnati, 4 kg - Zokura
335 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, 32 cm - Kesper
29 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
PanaCris
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iun. 19, 04:56
Woww!
Ador Bockwursti si Bratwursti! Chiar de probat aceasta reteta! Am mai aflat ceva nou! ;)
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.