Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Carnati Bockwurst

Garnituri
(1 recenzie)
0 au gatit-o | 2 au salvat-o la favorite | 1 poza
În mod tradiţional servit cu bere bock în primăvară, Bockwurst este acum unul dintre cârnaţii principali serviţi în timpul Oktoberfest. Acest cârnat este făcut cu un amestec de carne de vită şi carne de porc, dar spre deosebire de bratwurst, este făcut cu o proporţie mai mare de carne de vită decât carnea de porc şi este aromatizat cu arpagic tocat delicat şi aromă de cuişoare. Există mai multe tipuri de carne de vită pe piaţă, deci asigura-te că îi ceri măcelarului carne de viţel de lapte nu mai mare de 12 săptămâni. Această carne cremoasa, albă şi fină, va da cel mai bun gust şi textura cârnaţilor. De asemenea, vei avea nevoie de o maşină de tocat şi de un accesoriu de umplut cârnaţi. Este posibil să fii tentat să îţi prepari imediat cârnaţii, însă îmbătrânirea este importantă pentru dezvoltarea aromei, deci nu trece peste acest pas final.

Dificultate
Ridicata

Portii
12

Gata in
3 ore 45 minute

Pregatire
3 ore

Preparare
45 minute

Ingrediente

Portii: 12

500 gr spata de porc

250 gr grasime de porc

0.5 ceasca ceapa alba

0.25 ceasca ardei gras

0.25 ceasca patrunjel

0.25 cana sare

0.75 lingurita cuisoare

1 lingurita piper alb

4 buc ou

3 metri membrane porc

1 kg spata de vitel

2 cani lapte gras


Mod de preparare

  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • 8

  • 9

  • 10

  • 11

  • 12

  • 13

  • 14

  • 15

Nota

Recenzii

Nota generală


5.00 din 1 recenzie
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Ai gătit rețeta?

Spune-ți părerea despre această rețetă

Acordă o notă
gatesc.ro

PanaCris

Bucatar pasionat

28.iun..2019

Woww!

Ador Bockwursti si Bratwursti! Chiar de probat aceasta reteta! Am mai aflat ceva nou! ;)