Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piure din para, banana si gris de hrisca

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Elena

222 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Piure din para, banana si gris de hrisca
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piure din para, banana si gris de hrisca

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Elena

222 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Pentru bebelusi

Pregatire

5 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

O combinatie foarte buna, pe placul bebelusilor!

Piure din para, banana si gris de hrisca

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Pentru bebelusi

Pregatire

5 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Pentru bebelusi
Elena
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

O combinatie foarte buna, pe placul bebelusilor!

Ingrediente

Portii:
  • 1 lingurita gris de hrisca
  • 1 buc pere
  • 1 buc banane
  • 1gris de hrisca
    1 lingurita
  • 2pere
    1 buc
  • 3banane
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ruxandra Ratiu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 05:40
Yumm
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.