Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui coquelet in cuib de spaghete de morcov

(2)
chef profile img

food therapy

1637 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui coquelet in cuib de spaghete de morcov
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui coquelet in cuib de spaghete de morcov

(2)
chef profile img

food therapy

1637 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Timp pregatire

30 minute

Timp preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pui coquelet marinat timp de 24 de ore, umplut cu bulgur si carne tocata, alaturi de o garnitura de morcovi. Un preparat potrivit pentru o masa festiva.

Pui coquelet in cuib de spaghete de morcov

( 2 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pui coquelet marinat timp de 24 de ore, umplut cu bulgur si carne tocata, alaturi de o garnitura de morcovi. Un preparat potrivit pentru o masa festiva.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 4 buc pui Coquelet de Bretagne
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 4 catei usturoi
  • 2 lingurite scortisoara macinata
  • 1.5 lingurite boia dulce
  • 2.5 lingurite condiment Sumac
  • 2 lingurite ienibahar
  • 3 lingurite sare
  • 100 gr unt
  • 250 gr carne tocata de vita
  • 90 gr bulgur
  • 220 ml supa de pui
  • 40 gr samburi de pin
  • 40 gr fulgi de migdale
  • 4 buc morcovi
  • 1 lingurita pasta harissa
  • 5 crengute de rozmarin
  • 5 crengute de cimbru
  • dupa gust piper
  • 250 ml apa
  • 1pui Coquelet de Bretagne
    4 buc
  • 2ulei de floarea soarelui
    50 ml
  • 3usturoi
    4 catei
  • 4scortisoara macinata
    2 lingurite
  • 5boia dulce
    1.5 lingurite
  • 6condiment Sumac
    2.5 lingurite
  • 7ienibahar
    2 lingurite
  • 8sare
    3 lingurite
  • 9unt
    100 gr
  • 10carne tocata de vita
    250 gr
  • 11bulgur
    90 gr
  • 12supa de pui
    220 ml
  • 13samburi de pin
    40 gr
  • 14fulgi de migdale
    40 gr
  • 15morcovi
    4 buc
  • 16pasta harissa
    1 lingurita
  • 17rozmarin
    5 crengute de
  • 18cimbru
    5 crengute de
  • 19piper
    dupa gust
  • 20apa
    250 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

produse recomandate

Masina decojit, feliat si spiralat - Anyware
225 leiÎn stoc
Masina de taiat "Spiro Plus" - Westmark
220 leiÎn stoc
Tava 28 x 23 cm  - Emile Henry
99 leiÎn stoc
Tava 43,5 x 28,5 cm/5 l, Clay - Emile Henry
165 leiÎn stoc
Tigaie antiadeziva 20 cm "CHOC" - de Buyer
102 leiÎn stoc
Tigaie 28 cm "RIALTO" - Ballarini
170 leiÎn stoc

Recenzii (2)

5.00
2 recenzii
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
Toate
Utile
Ultimele
Pozitive
Negative
Sidy
Sidy
 | gatesc.co Chef  |  acum un an

De ce sa marinăm carnea ?

Pentru a-i da o aroma deosebită cărnii ,este important să o marinezi.Acest procedeu face carnea incredibil de suculentă si delicioasă, mult mai fragedă. De ce sa marinăm carnea ? Pentru ca: 1. Fragezeste: datorită ingredientelor ca sarea, otetul, berea 2. Oferă aromă datorită condimentelor (coriandrul, ghimbirul, boiaua dulce, piperul negru, mustar, chimen, rozmarin), legumelor (ceapa, usturoi, telina, ardei gras, ardei iute, morcov), ierburilor (foile de dafin, frunze de patrunjel, oregano) si uleiului. Datorită marinării ,fripturile castigă un plus de gust, aromă si culoare, devin mai suculente și se gătesc mai rapid. Ideală pentru toate tipurile de carne, marinada este detaliul care face diferența intre o mancare bună si una fantastică, oferind un gust unic oricarui preparat. Mai mult, marinadele au capacitatea de a conserva, așa că un aliment supus acestui proces rezistă mult mai bine...
0
1 comentarii
MBinder
MBinder
 | gatesc.co Bucatar pasionat  |  acum 2 ani

Un preparat exceptional!

1
1 comentarii