Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Vinete umplute cu fasole ful si sos de tahini

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Oana Ramona

93 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Vinete umplute cu fasole ful si sos de tahini
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Vinete umplute cu fasole ful si sos de tahini

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Oana Ramona

93 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

5 minute

Preparare

1 ora 15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

O reteta delicioasa, cu aport de proteina vegetala, perfecta pentru o dieta echilibrata sau, prin inlocuirea iaurtului cu apa sau maioneza din aquafaba, fiind perfecta inclusiv pentru zilele de post sau un stil de viata vegan.

Vinete umplute cu fasole ful si sos de tahini

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Prezentare

O reteta delicioasa, cu aport de proteina vegetala, perfecta pentru o dieta echilibrata sau, prin inlocuirea iaurtului cu apa sau maioneza din aquafaba, fiind perfecta inclusiv pentru zilele de post sau un stil de viata vegan.

Ingrediente

Portii:
Ful medames
  • 160 gr fasole
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • 60 gr ceapa
  • 2 linguri patrunjel
  • 0.25 lingurita chimion macinat
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 40 gr spanac
  • dupa gust fulgi de chilli
  • 2 lingurite condiment Sumac
  • dupa gust sare
  • 1fasole
    160 gr
  • 2ulei de masline
    2 linguri
  • 3usturoi
    2 catei
  • 4ceapa
    60 gr
  • 5patrunjel
    2 linguri
  • 6chimion macinat
    0.25 lingurita
  • 7suc de lamaie
    1 lingura
  • 8spanac
    40 gr
  • 9fulgi de chilli
    dupa gust
  • 10condiment Sumac
    2 lingurite
  • 11sare
    dupa gust
Vinete si rosii coapte
  • 400 gr vinete
  • 120 gr rosii Cherry
  • 1 lingurita ulei de masline
  • dupa gust sare
  • 1vinete
    400 gr
  • 2rosii Cherry
    120 gr
  • 3ulei de masline
    1 lingurita
  • 4sare
    dupa gust
Sos de tahini
  • 60 gr iaurt grecesc
  • 25 gr pasta tahini
  • 1 lingura suc de lamaie
  • dupa gust sare
  • 1iaurt grecesc
    60 gr
  • 2pasta tahini
    25 gr
  • 3suc de lamaie
    1 lingura
  • 4sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.