Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piure din para, mar, gutuie coapte si gris de hrisca

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Elena

222 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Piure din para, mar, gutuie coapte si gris de hrisca
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piure din para, mar, gutuie coapte si gris de hrisca

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Elena

222 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Pentru bebelusi

Pregatire

5 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cu siguranta o sa fie pe placul bebelusului!

Piure din para, mar, gutuie coapte si gris de hrisca

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Pentru bebelusi

Pregatire

5 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Pentru bebelusi
Elena
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Cu siguranta o sa fie pe placul bebelusului!

Ingrediente

Portii:
  • 1 buc mere
  • 1 buc pere
  • 0.5 buc gutui
  • 2 lingurite gris de hrisca
  • 50 ml apa
  • 1mere
    1 buc
  • 2pere
    1 buc
  • 3gutui
    0.5 buc
  • 4gris de hrisca
    2 lingurite
  • 5apa
    50 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.