Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tarta cu branza, iaurt grecesc si piept de porc

(3)
chef profile img

Ancutsa

590 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tarta cu branza, iaurt grecesc si piept de porc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tarta cu branza, iaurt grecesc si piept de porc

(3)
chef profile img

Ancutsa

590 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Timp pregatire

20 minute

Timp preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Tarta delicioasa cu aluat pufos, pentru care am folosit iaurt grecesc si faina speciala pentru cozonac. Am umplut-o cu branza si piept de porc. Va recomand sa faceti aluatul in casa, de cate ori aveti posibilitatea, pentru ca e mai sanatos decat foietajul. Este ideala pentru o gustare de dupa amiaza, de luat la pachet, la picnic sau in excursii.

Tarta cu branza, iaurt grecesc si piept de porc

( 3 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tarta delicioasa cu aluat pufos, pentru care am folosit iaurt grecesc si faina speciala pentru cozonac. Am umplut-o cu branza si piept de porc. Va recomand sa faceti aluatul in casa, de cate ori aveti posibilitatea, pentru ca e mai sanatos decat foietajul. Este ideala pentru o gustare de dupa amiaza, de luat la pachet, la picnic sau in excursii.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 250 ml apa
  • dupa gust sare
  • 318 gr faina
  • 77 gr iaurt grecesc
  • 40 ml ulei
  • 200 gr branza de vaca
  • 120 gr branza dulce
  • 200 gr piept de porc
  • 2 buc oua
  • 1drojdie proaspata
    25 gr
  • 2apa
    250 ml
  • 3sare
    dupa gust
  • 4faina
    318 gr
  • 5iaurt grecesc
    77 gr
  • 6ulei
    40 ml
  • 7branza de vaca
    200 gr
  • 8branza dulce
    120 gr
  • 9piept de porc
    200 gr
  • 10oua
    2 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

produse recomandate

Bol 17 cm/1200 ml, sticla - Borgonovo
14 leiÎn stoc
Tel 15 cm - Westmark

Tel 15 cm - Westmark

25 lei În stoc

25 leiÎn stoc
Blat pentru aluat 61,5 x 41,8 cm - Westmark
95 leiÎn stoc
Set pentru intins aluatul - Imperia
155 leiÎn stoc
Tocator 42 x 31 cm - Zwilling
257 leiÎn stoc
Tocator plastic, 34 x 24 cm - Kesper
24 leiÎn stoc
Tocator plastic, 40,5 x 24,5 cm - Kesper
45 leiÎn stoc
Tocator bambus, 38 x 28 cm  - Kesper
48 leiÎn stoc
Tel otel inoxidabil 40 cm - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc
Tel 22 cm inox - de Buyer
69 leiÎn stoc
Pensula pentru uns 20 cm lemn - de Buyer
29 leiÎn stoc
Pensula pentru uns  21 cm, lemn - de Buyer
29 leiÎn stoc

Recenzii (3)

5.00
3 recenzii
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
Toate
Utile
Ultimele
Pozitive
Negative
Vali
Vali
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum 10 luni

Buna!

0
0 comentarii
Cristinutsa
Cristinutsa
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

Foarte gustoasa!

0
0 comentarii
Eufrosina
Eufrosina
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

Un preparat reusit!

1
1 comentarii