Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Caserola de cartofi dulci si varza de Bruxelles - By Staub

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Staub

91 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Caserola de cartofi dulci si varza de Bruxelles - By Staub
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Caserola de cartofi dulci si varza de Bruxelles - By Staub

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Staub

91 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

10 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Cartofii dulci, pe care ii stim din filmele americane de pe mesele de Ziua Recunostintei, au o textura cremoasa si un gust dulce-picant, care ii face ideali pentru mancaruri savuroase. Varza de Bruxelles, aceasta surioara mai mica a obisnuitei verze romanesti se gaseste in meniul celor mai pretentioase restaurante si nu degeaba: este extrem de sanatoasa si, daca este gatita corect, are un gust aparte. Iti propunem o reteta extrem de gustoasa care le combina pe amandoua.

Caserola de cartofi dulci si varza de Bruxelles - By Staub

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Cartofii dulci, pe care ii stim din filmele americane de pe mesele de Ziua Recunostintei, au o textura cremoasa si un gust dulce-picant, care ii face ideali pentru mancaruri savuroase. Varza de Bruxelles, aceasta surioara mai mica a obisnuitei verze romanesti se gaseste in meniul celor mai pretentioase restaurante si nu degeaba: este extrem de sanatoasa si, daca este gatita corect, are un gust aparte. Iti propunem o reteta extrem de gustoasa care le combina pe amandoua.

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr cartof dulce
  • 500 gr varza de Bruxelles
  • 750 ml supa de legume
  • 50 gr unt
  • 3 lingurite faina
  • 150 ml smantana
  • 150 gr branza Gruyere
  • 1cartof dulce
    400 gr
  • 2varza de Bruxelles
    500 gr
  • 3supa de legume
    750 ml
  • 4unt
    50 gr
  • 5faina
    3 lingurite
  • 6smantana
    150 ml
  • 7branza Gruyere
    150 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.