Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciuperci cu cartofi si sos de smantana - By Staub

(5)
chef profile img

Staub

75 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Ciuperci cu cartofi si sos de smantana - By Staub
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciuperci cu cartofi si sos de smantana - By Staub

(5)
chef profile img

Staub

75 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Timp pregatire

10 minute

Timp preparare

20 minute

Favorita de

5 bucatari

Dificultate

Usoara

Fie din comoditate, fie din lipsa de timp, fie pentru ca nu ne pricepem la altceva mai complicat, de multe ori preferam sa preparam mancaruri simple. Ciupercile cu sos de smantana sunt o reteta atat de simpla si totusi atat de aromata si delicioasa, incat te lingi pe degete! Poate fi folosita pe post de garnitura sau fel principal. Se pot folosi atat ciuperci de padure (galbiori, bureti de roua, hribi, etc.) cat si ciuperci de cultura tip champignon (albe sau brune).

Ciuperci cu cartofi si sos de smantana - By Staub

Staub
( 5 )

Timp pregatire

10 minute

Timp preparare

20 minute

Favorita de

5 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Fie din comoditate, fie din lipsa de timp, fie pentru ca nu ne pricepem la altceva mai complicat, de multe ori preferam sa preparam mancaruri simple. Ciupercile cu sos de smantana sunt o reteta atat de simpla si totusi atat de aromata si delicioasa, incat te lingi pe degete! Poate fi folosita pe post de garnitura sau fel principal. Se pot folosi atat ciuperci de padure (galbiori, bureti de roua, hribi, etc.) cat si ciuperci de cultura tip champignon (albe sau brune).
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr ciuperci
  • 800 gr cartofi
  • 1 buc ceapa
  • 500 ml smantana pentru gatit
  • 100 gr unt
  • 0.5 legatura patrunjel
  • 20 gr sare de mare
  • 10 gr piper negru
  • 1ciuperci
    500 gr
  • 2cartofi
    800 gr
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4smantana pentru gatit
    500 ml
  • 5unt
    100 gr
  • 6patrunjel
    0.5 legatura
  • 7sare de mare
    20 gr
  • 8piper negru
    10 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

produse recomandate

Ustensila tocat 17,5 cm - Westmark
48 leiÎn stoc
Tocator bambus, 25 x 18,5 cm - Zwilling
89 leiÎn stoc
Perie pentru ciuperci - Westmark
30 leiÎn stoc
Cutit pentru feliat 16 cm TWIN Chef - Zwilling
145 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Tocator plastic, 24 x 15 cm - Kesper
9 leiÎn stoc
Tocator plastic, 24 x 15 cm - Kesper
9 leiÎn stoc
Tocator plastic, 29 x 19,5 cm - Kesper
14 leiÎn stoc
Ustensila tocat cu 2 lame, 17 cm - Westmark
80 leiÎn stoc
Perie curatare ciuperci - Kitchen Craft
19 leiÎn stoc
Tigaie 28 cm "RIALTO" - Ballarini
170 leiÎn stoc
Rasnita 7 cm - Kitchen Craft
28 leiÎn stoc
Platou servire bambus, 22 cm - Kesper
19 leiÎn stoc
Tocator 29 x 14 cm, acacia - Kesper
28 leiÎn stoc

Recenzii (5)

5.00
5 recenzii
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
Toate
Utile
Ultimele
Pozitive
Negative
Emilia fotografiaza
Emilia fotografiaza
 | gatesc.co Legend Chef  |  acum un an

Perfectiune in tot!

0
0 comentarii
Gabriel
Gabriel
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

woww

super bun felicitari
0
0 comentarii
Vali
Vali
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

Buna idee!

0
0 comentarii
Eufrosina
Eufrosina
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

O bunatate!

0
0 comentarii
Sidy
Sidy
 | gatesc.co Chef  |  acum 2 ani

Un deliciu

Ciupercile imi plac foarte mult, dar in aceasta combinatie nu le-am facut inca. Minunata ideea si de pus in practica.
0
0 comentarii