Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de salata cu afumatura

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Alexbv

61 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Ciorba de salata cu afumatura
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de salata cu afumatura

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Alexbv

61 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Categorii:  Supe & Ciorbe

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Delicioasa!

Ciorba de salata cu afumatura

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Supe & Ciorbe

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Supe & Ciorbe
Alexbv
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Delicioasa!

Ingrediente

Portii:
  • 60 gr slanina
  • 500 gr afumatura de porc
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 3 l lapte
  • 200 gr smantana
  • 3 buc oua
  • 4 catei usturoi
  • 1 buc lamai
  • 30 gr sare
  • 2 buc salata
  • 1slanina
    60 gr
  • 2afumatura de porc
    500 gr
  • 3ceapa verde
    2 legaturi
  • 4lapte
    3 l
  • 5smantana
    200 gr
  • 6oua
    3 buc
  • 7usturoi
    4 catei
  • 8lamai
    1 buc
  • 9sare
    30 gr
  • 10salata
    2 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.