Sezonul prunelor este pe sfarsite, insa daca mai gasiti niste ramasite la magazin, cumparati-le si faceti aceasta prajitura dementiala- LOUISE CAKE, pe numele ei. Blat umed si moale de cocos, prune dulci, aromate cu putina scortisoara si un strat generos de bezea crocanta cu migdale. Ce sa iti doresti mai mult?
O reteta foarte simpla si de sezon: o prajitura cu aroma intensa de scortisoara, dar care sa fie completata perfect de dulceata prunelor! Pentru cantitatile trecute am folosit o tava cu margini detasabile si 20 cm diametru.
O reteta foarte usoara, la indemana oricui si cel mai probabil cu ingrediente pe care deja le avem in casa. Fructele din reteta pot fi inlocuite si, de asemenea, pot sa fie proaspete sau congelate.
Urmeaza sezonul nectarinelor!! O prajitura cu un continut caloric redus, fara lactoza sau gluten, ce se prepara extrem de rapid si usor. Delicioasa si simpla! In loc de nectarine se poate pune orice alt fruct, dupa preferinte.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!