Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Budinca de paste cu cacao, sos caramel si nuca

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2354 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Budinca de paste cu cacao, sos caramel si nuca
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Budinca de paste cu cacao, sos caramel si nuca

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2354 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Un desert delicios cu paste. Se pot folosi orice tip de paste, dar recomand paste fainoase cu cacao pentru un gust intens de ciocolata. Reteta de paste se gaseste pe platforma gatesc.ro.

Budinca de paste cu cacao, sos caramel si nuca

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Un desert delicios cu paste. Se pot folosi orice tip de paste, dar recomand paste fainoase cu cacao pentru un gust intens de ciocolata. Reteta de paste se gaseste pe platforma gatesc.ro.

Ingrediente

Portii:
Sos caramel si nuca
  • 50 gr nuci
  • 50 gr unt
  • 50 gr zahar brun
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • 1nuci
    50 gr
  • 2unt
    50 gr
  • 3zahar brun
    50 gr
  • 4smantana pentru gatit
    100 ml
Budinca
  • 200 gr paste tagliatelle
  • 100 gr zahar
  • 900 ml lapte
  • 125 ml apa
  • 2 buc galbenus de ou
  • praf de sare
  • 1paste tagliatelle
    200 gr
  • 2zahar
    100 gr
  • 3lapte
    900 ml
  • 4apa
    125 ml
  • 5galbenus de ou
    2 buc
  • 6sare
    praf de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tava ceramica, 27cm/1L, Burgundy - Emile Henry
129 leiÎn stoc
Untiera inox, 18,5 x 12,3 cm - Zokura
69 leiÎn stoc
Untiera portelan, 9 x 7,5 cm - Viejo Valle
48 leiÎn stoc
Spargator de nuci, "Economy"- Grunwerg
16 leiÎn stoc
Spargator de nuci, aluminiu, 18 cm - Zokura
24 leiÎn stoc
Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Cleste inox, 26cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
115 leiÎn stoc
Tel inox, 28 cm - OXO

Tel inox, 28 cm - OXO

49 lei În stoc

49 leiÎn stoc
Tel inox, 22,9 cm - OXO
35 leiÎn stoc
Tel, 30,8 cm, "Gentle" - Westmark
35 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.