Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Negresa vegana fara gluten

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ioana

15 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Negresa vegana fara gluten
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Negresa vegana fara gluten

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ioana

15 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

15 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Anul trecut am incercat pentru prima data sa fac o negresa cu cartofi dulci (si a fost incredibil de delicioasa daca eu spun asta). Mai aveam cativa cartofiori dulci care trebuiau folositi si pofta mea de dulce mi-a amintit instantaneu de aceasta negresa. Problema a fost ca...am ramas fara faina! Nu am mai patit asta pana acum. E ciudat. Cum nu aveam pic de faina in casa, am zis sa experimentez putin, am blenduit niste fulgi de ovaz si am facut negresa cu o faina foarte draguta de ovaz facuta chiar de mine. Pot sa spun acum ca sunt un om de stiinta, nu? Experimentul a fost un SUCCES! Negresa a iesit atat de bine, moale, umeda si foarte foarte delicioasa. As fi putut manca toata tava in 2 miscari. Fara regrete. Voi ce spuneti? Ati incerca aceasta negresa fara gluten, fara zahar, fara ulei si fara lactate?

Negresa vegana fara gluten

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Anul trecut am incercat pentru prima data sa fac o negresa cu cartofi dulci (si a fost incredibil de delicioasa daca eu spun asta). Mai aveam cativa cartofiori dulci care trebuiau folositi si pofta mea de dulce mi-a amintit instantaneu de aceasta negresa. Problema a fost ca...am ramas fara faina! Nu am mai patit asta pana acum. E ciudat. Cum nu aveam pic de faina in casa, am zis sa experimentez putin, am blenduit niste fulgi de ovaz si am facut negresa cu o faina foarte draguta de ovaz facuta chiar de mine. Pot sa spun acum ca sunt un om de stiinta, nu? Experimentul a fost un SUCCES! Negresa a iesit atat de bine, moale, umeda si foarte foarte delicioasa. As fi putut manca toata tava in 2 miscari. Fara regrete. Voi ce spuneti? Ati incerca aceasta negresa fara gluten, fara zahar, fara ulei si fara lactate?

Ingrediente

Portii:
  • 2 lingurite praf de copt
  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 250 ml lapte vegetal
  • praf de sare
  • 200 gr cartof dulce
  • 100 gr unt de alune
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 5 linguri cacao
  • 1praf de copt
    2 lingurite
  • 2fulgi de ovaz
    100 gr
  • 3lapte vegetal
    250 ml
  • 4sare
    praf de
  • 5cartof dulce
    200 gr
  • 6unt de alune
    100 gr
  • 7extract de vanilie
    1 lingurita
  • 8cacao
    5 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Tel inox, 23 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Decojitor inox, 15,2 cm - OXO
35 leiÎn stoc
Decojitor inox, 18 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Decojitor, inox, 20,5 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Zdrobitor pentru cartofi 15 x 10 cm - OXO
69 leiÎn stoc
Blender Classic 575, 1575W, Negru - Blendtec
3290 leiÎn stoc
Blender Designer 650, 1560W, Negru - Blendtec
3790 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.