Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de miel ca-n Bihor

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Ciorba de miel ca-n Bihor
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de miel ca-n Bihor

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Ciorba de miel este unul din preparatele nelipsite de pe masa de Paste. Ea doar la masa de Paste are gust unic si deosebit. Contestata de multi, ca fiind grea si indigesta, ciorba de miel poate facuta si in varianta usoara si consistenta, dar si gustoasa si perfecta pentru meniul de sarbatoare. Stiti care este secretul? Legumele proaspete, macris, bucati de carne de miel si ...mult suflet. Iar dupa gatit, lasati oala sa se raceasca, strangeti si aruncati grasimea care se strange deasupra. Stiu ca fiecare zona a tarii se mandreste cu propria reteta de ciorba de miel. Tocmai de aceea v-o prezint si eu...

Ciorba de miel ca-n Bihor

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

Ciorba de miel este unul din preparatele nelipsite de pe masa de Paste. Ea doar la masa de Paste are gust unic si deosebit. Contestata de multi, ca fiind grea si indigesta, ciorba de miel poate facuta si in varianta usoara si consistenta, dar si gustoasa si perfecta pentru meniul de sarbatoare. Stiti care este secretul? Legumele proaspete, macris, bucati de carne de miel si ...mult suflet. Iar dupa gatit, lasati oala sa se raceasca, strangeti si aruncati grasimea care se strange deasupra. Stiu ca fiecare zona a tarii se mandreste cu propria reteta de ciorba de miel. Tocmai de aceea v-o prezint si eu...

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr carne de miel
  • 3 buc morcovi
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 1 buc telina
  • 1 buc ceapa
  • dupa gust tarhon in otet
  • 1 legatura leustean
  • 250 gr frunze de macris
  • 1 buc ardei gras
  • 2 buc galbenus de ou
  • 200 gr smantana
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1carne de miel
    500 gr
  • 2morcovi
    3 buc
  • 3radacina de patrunjel
    1 buc
  • 4telina
    1 buc
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6tarhon in otet
    dupa gust
  • 7leustean
    1 legatura
  • 8frunze de macris
    250 gr
  • 9ardei gras
    1 buc
  • 10galbenus de ou
    2 buc
  • 11smantana
    200 gr
  • 12sare
    dupa gust
  • 13piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Jana Munteanu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
mai 21, 09:49
Mielul
Ciorba de miel este preferata nepoatei mele, dar noi o facem fără legume numai cu macris si spanac, să fie groasă. . .
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.