Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Nuca de porc in stil Stroganoff cu riz cantonais

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Nuca de porc in stil Stroganoff cu riz cantonais
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Nuca de porc in stil Stroganoff cu riz cantonais

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

35 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Obtinuta prin prelucrarea manuala a pulpei din spate, nuca de porc este una din cele mai apetisante si delicioase specialitati preparate din carne de porc. Un preparat extrem de rapid, o alternativa la vita Stroganoff, care nu ar trebui sa dea batai de cap nimanui. Aceasta este cu mare succes una dintre acele mancaruri pe care le poti pregati atunci cand nu esti pregatit de oaspeti, dar vrei sa-i dai gata cand ii servesti. Este o reteta care pe cat de savant ii suna numele, pe atat de simpla este... efoarte buna, nepretentioasa si rapida. Se pare ca reteta a fost facuta in cinstea familiei nobiliare Stroganoff, iar bucatarul care a creat-o a facut el insusi o opera de arta, care a reusit sa strabata granita timpului. Stroganoff se poate face cu muschi de vita, nuca de porc, piept de pui sau curcan. Gustul difera usor, in functie de carnea folosita, dar toate sunt delicioase. Reteta Stroganoff este simpla, dar rafinata. Este facuta pentru a satisface gusturi pretentioase, cultivate...

Nuca de porc in stil Stroganoff cu riz cantonais

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

35 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Obtinuta prin prelucrarea manuala a pulpei din spate, nuca de porc este una din cele mai apetisante si delicioase specialitati preparate din carne de porc. Un preparat extrem de rapid, o alternativa la vita Stroganoff, care nu ar trebui sa dea batai de cap nimanui. Aceasta este cu mare succes una dintre acele mancaruri pe care le poti pregati atunci cand nu esti pregatit de oaspeti, dar vrei sa-i dai gata cand ii servesti. Este o reteta care pe cat de savant ii suna numele, pe atat de simpla este... efoarte buna, nepretentioasa si rapida. Se pare ca reteta a fost facuta in cinstea familiei nobiliare Stroganoff, iar bucatarul care a creat-o a facut el insusi o opera de arta, care a reusit sa strabata granita timpului. Stroganoff se poate face cu muschi de vita, nuca de porc, piept de pui sau curcan. Gustul difera usor, in functie de carnea folosita, dar toate sunt delicioase. Reteta Stroganoff este simpla, dar rafinata. Este facuta pentru a satisface gusturi pretentioase, cultivate...

Ingrediente

Portii:
Carne
  • 1 kg carne de porc
  • 500 gr ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 buc ardei gras
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura verdeturi
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1carne de porc
    1 kg
  • 2ciuperci
    500 gr
  • 3ceapa verde
    1 legatura
  • 4ardei gras
    2 buc
  • 5smantana pentru gatit
    200 ml
  • 6mustar
    1 lingurita
  • 7ulei
    2 linguri
  • 8verdeturi
    1 legatura
  • 9sare
    dupa gust
  • 10piper
    dupa gust
Orez
  • 200 gr orez
  • 1 buc morcovi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 buc oua
  • 2 buc ceapa verde
  • 4 linguri mazare verde
  • 1 felie jambon
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 buc ardei gras
  • 1orez
    200 gr
  • 2morcovi
    1 buc
  • 3ulei de masline
    2 linguri
  • 4oua
    2 buc
  • 5ceapa verde
    2 buc
  • 6mazare verde
    4 linguri
  • 7jambon
    1 felie
  • 8sare
    dupa gust
  • 9piper
    dupa gust
  • 10ardei gras
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutitul bucatarului, inox, 20 cm - Westmark
54 leiÎn stoc
Farfurie 25,5 cm, fibra de bambus - Kesper
22 leiÎn stoc

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Jana Munteanu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
iun. 21, 09:08
Esti un super chef
Preparatul este bun in concursuri...
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
PanaCris
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iun. 21, 09:30
De probat! Multumesc pentru idee! ;)
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iun. 21, 09:30
Interesant și delicios!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.