Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pain viennoise, cu ciocolata si aluat de casa

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pain viennoise, cu ciocolata si aluat de casa
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pain viennoise, cu ciocolata si aluat de casa

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

3 ore 15 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Ridicata

Pain viennoise, cunoscute si ca pain au chocolat sau chocolatine, sunt delicii ale patiseriei vieneze. Le-am pregatit cu aluat de casa si le-am umplut cu betigase de ciocolata cu menta si altele cu cappuccino. La final, le-am uns cu sirop din dulceata de piersici, pentru un luciu frumos.

Pain viennoise, cu ciocolata si aluat de casa

(*)(*)(*)(*)(*) ( 4 )

Pregatire

3 ore 15 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Ridicata

Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pain viennoise, cunoscute si ca pain au chocolat sau chocolatine, sunt delicii ale patiseriei vieneze. Le-am pregatit cu aluat de casa si le-am umplut cu betigase de ciocolata cu menta si altele cu cappuccino. La final, le-am uns cu sirop din dulceata de piersici, pentru un luciu frumos.

Ingrediente

Portii:
Aluat:
  • 500 gr faina
  • 100 gr unt
  • 45 gr zahar
  • 8 gr sare
  • 10 gr drojdie uscata
  • 160 ml apa
  • 70 ml lapte
  • 1faina
    500 gr
  • 2unt
    100 gr
  • 3zahar
    45 gr
  • 4sare
    8 gr
  • 5drojdie uscata
    10 gr
  • 6apa
    160 ml
  • 7lapte
    70 ml
In plus:
  • 150 gr unt
  • dupa gust sticksuri cu ciocolata
  • dupa gust sticksuri cu ciocolata
  • dupa gust dulceata de piersici
  • 1unt
    150 gr
  • 2sticksuri cu ciocolata
    dupa gust
  • 3sticksuri cu ciocolata
    dupa gust
  • 4dulceata de piersici
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Pensula patiserie, 19 cm - Kitchen Craft
17 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Set 5 cupe masurare, plastic - OXO
49 leiÎn stoc
Facalet 50 cm - Kitchen Craft
92 leiÎn stoc
Facalet 25 cm, lemn de fag - Kitchen Craft
54 leiÎn stoc

Recenzii (4)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
4 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (4)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Teodor
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 21, 09:18
Foarte bune!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Vali
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 21, 09:19
O minunatie!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Eufrosina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 21, 09:18
Super!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Roberta
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 21, 09:17
Arata super apetisant! Abia astept sa incerc!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.