Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paste cu mazare, spanac, seminte de fenicul si menta

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

food therapy

2349 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Paste cu mazare, spanac, seminte de fenicul si menta
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paste cu mazare, spanac, seminte de fenicul si menta

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

food therapy

2349 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 5 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Paste cu spanac, mazare, sos cremos si branza, la cuptor.

Paste cu mazare, spanac, seminte de fenicul si menta

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 5 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Paste cu spanac, mazare, sos cremos si branza, la cuptor.

Ingrediente

Portii:
Sos de mazare si spanac
  • 500 ml apa
  • dupa gust sare
  • 200 gr mazare congelata
  • 1 buc ceapa
  • 0.5 lingura ulei
  • 2 lingurite seminte de fenicul
  • 2 catei usturoi
  • 200 gr spanac congelat
  • 0.5 lingurita menta uscata
  • 1apa
    500 ml
  • 2sare
    dupa gust
  • 3mazare congelata
    200 gr
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5ulei
    0.5 lingura
  • 6seminte de fenicul
    2 lingurite
  • 7usturoi
    2 catei
  • 8spanac congelat
    200 gr
  • 9menta uscata
    0.5 lingurita
Sos Bechamel
  • 20 gr unt
  • 25 gr faina
  • 250 ml lapte
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 2 lingurite mustar de Dijon
  • 1unt
    20 gr
  • 2faina
    25 gr
  • 3lapte
    250 ml
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper macinat
    dupa gust
  • 6mustar de Dijon
    2 lingurite
Paste
  • 300 gr paste penne rigate
  • 3 l apa
  • dupa gust sare
  • 1paste penne rigate
    300 gr
  • 2apa
    3 l
  • 3sare
    dupa gust
Asamblare
  • 150 gr cascaval Cheddar
  • 10 gr unt
  • dupa gust parmezan
  • 1cascaval Cheddar
    150 gr
  • 2unt
    10 gr
  • 3parmezan
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 21, 10:47
Bune!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 21, 05:02
Imm, gustos!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.