Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort Pralina-Ciocolata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ela

48 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Tort Pralina-Ciocolata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort Pralina-Ciocolata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ela

48 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Categorii:  Party , Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Nimic complicat, doua blaturi, doua creme si cateva alune coapte date prin zahar, mixate pana se obtine pralina. Deasupra, glazura de ciocolata.

Tort Pralina-Ciocolata

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Party , Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Party , Deserturi
Ela
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Nimic complicat, doua blaturi, doua creme si cateva alune coapte date prin zahar, mixate pana se obtine pralina. Deasupra, glazura de ciocolata.

Ingrediente

Portii:
Pasta de praline
  • 250 gr alune de padure
  • 150 gr zahar
  • 20 ml apa
  • 1alune de padure
    250 gr
  • 2zahar
    150 gr
  • 3apa
    20 ml
Blat cu pasta de praline preparata anterior
  • 200 gr ciocolata cu lapte
  • 180 gr alune de padure
  • 1ciocolata cu lapte
    200 gr
  • 2alune de padure
    180 gr
crema de lapte si ciocolata
  • 160 gr ciocolata cu lapte
  • 200 ml lapte
  • 70 ml smantana pentru frisca
  • 25 gr zahar
  • 5 buc galbenus de ou
  • 3 buc foi de gelatina
  • 1ciocolata cu lapte
    160 gr
  • 2lapte
    200 ml
  • 3smantana pentru frisca
    70 ml
  • 4zahar
    25 gr
  • 5galbenus de ou
    5 buc
  • 6foi de gelatina
    3 buc
sirop de cacao
  • 90 gr zahar
  • 25 gr cacao
  • 120 ml apa
  • 1zahar
    90 gr
  • 2cacao
    25 gr
  • 3apa
    120 ml
pandispan de ciocolata
  • 4 buc albus de ou
  • 150 gr zahar
  • 4 buc galbenus de ou
  • 40 gr cacao
  • praf de sare
  • 1albus de ou
    4 buc
  • 2zahar
    150 gr
  • 3galbenus de ou
    4 buc
  • 4cacao
    40 gr
  • 5sare
    praf de
mousse de ciocolata
  • 250 gr ciocolata neagra
  • 80 gr lapte
  • 400 ml smantana pentru frisca
  • 1ciocolata neagra
    250 gr
  • 2lapte
    80 gr
  • 3smantana pentru frisca
    400 ml
glazura lucioasa
  • 200 gr ciocolata neagra
  • 100 ml lapte
  • 150 ml smantana pentru frisca
  • 20 gr unt
  • 1ciocolata neagra
    200 gr
  • 2lapte
    100 ml
  • 3smantana pentru frisca
    150 ml
  • 4unt
    20 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tel inox, 28 cm - OXO

Tel inox, 28 cm - OXO

49 lei În stoc

49 leiÎn stoc
Tel inox, 22,9 cm - OXO
35 leiÎn stoc
Tel inox, 22 cm - de Buyer
75 leiÎn stoc
Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Platou tort, 31 cm - Westmark
34 leiÎn stoc
Set servire tort 4 in 1, sticla - Borgonovo
225 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.