Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura cu pastarnac si alune de padure

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura cu pastarnac si alune de padure
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura cu pastarnac si alune de padure

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

35 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

O alternativa la clasica prajitura cu morcovi. Faina integrala, alunele de padure si untul brun (beurre noisette) confera acestei prajituri un gust delicios iar pastarnacul adauga o aroma si o dulceata unice.

Prajitura cu pastarnac si alune de padure

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

35 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi
food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

O alternativa la clasica prajitura cu morcovi. Faina integrala, alunele de padure si untul brun (beurre noisette) confera acestei prajituri un gust delicios iar pastarnacul adauga o aroma si o dulceata unice.

Ingrediente

Portii:
Blat
  • 350 gr radacina de pastarnac
  • 180 gr unt
  • 50 gr alune de padure
  • 100 gr faina integrala
  • 100 gr faina 550
  • 1 lingura praf de copt
  • 0.75 lingurita scortisoara macinata
  • 0.5 lingurita sare
  • 100 gr zahar
  • 195 gr oua
  • 1radacina de pastarnac
    350 gr
  • 2unt
    180 gr
  • 3alune de padure
    50 gr
  • 4faina integrala
    100 gr
  • 5faina 550
    100 gr
  • 6praf de copt
    1 lingura
  • 7scortisoara macinata
    0.75 lingurita
  • 8sare
    0.5 lingurita
  • 9zahar
    100 gr
  • 10oua
    195 gr
Crema
  • 100 gr unt
  • 250 gr crema de branza
  • 60 gr zahar pudra
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 1unt
    100 gr
  • 2crema de branza
    250 gr
  • 3zahar pudra
    60 gr
  • 4extract de vanilie
    1 lingurita
Alune caramelizate
  • 80 gr zahar
  • 80 gr alune de padure
  • 1zahar
    80 gr
  • 2alune de padure
    80 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 09:08
Prajitura cu pastarnac
Am incetat sa ma mai mir de retetele tale delicioase ! Sa pun pastarnac in prajitura...nici in visele mele nu m-am gandit la asa ceva ! Dar stiu ca tie iti place sa experimentezi... Bravo tie draga mea !
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.