Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Medalioane din piept de curcan cu dovlecei si coulis de ardei

Romaneasca
(1 recenzie)
0 au gatit-o | 0 au salvat-o la favorite | 1 poza
Ceva mai dietetic, curcan.

Dificultate
Medie

Portii
2

Gata in
37 minute

Pregatire
10 minute

Preparare
27 minute

Ingrediente

Portii: 2

350 gr piept de curcan

75 gr ulei de masline

8 frunze busuioc proaspat

75 ml suc de grapefruit

30 ml suc de portocala

2 frunze busuioc proaspat

80 gr branza

2 crengute de cimbru uscat

30 gr cascaval

100 gr dovlecei

75 gr rosii Cherry

50 gr faina alba

1 buc ou

100 ml ulei de floarea soarelui

2 gr sare

1 gr piper

30 ml ulei de masline

7 gr miere de albine

2 gr ienibahar

70 gr unt

3 buc ardei kapia


Mod de preparare

  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • 8

Recenzii

Nota generală


5.00 din 1 recenzie
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Ai gătit rețeta?

Spune-ți părerea despre această rețetă

Acordă o notă
gatesc.ro

Sidy

Chef

21.aug..2019

Sanatoasa

Deja se stie ca pieptul de curcan (fara pielita) este cea mai slaba carne, are puţine calorii, o găsim ca şi recomandare în mai toate dietele.